söndag 3 september 2017

Veckosammanfattning England

Nu har det snart gått en vecka sen vi var i England på minibröllopsresan. Känns verkligen hemskt när tiden går så fort. 

Eftersom att vi reste på torsdagen förra veckan blev det en lite märklig veckosammanfattning måndagen efter. Vi var i England i nästan en vecka, så tänkte sammanfatta hur det var där innan alla inläggen därifrån kommer upp. 

Vi reste tidigt på torsdagsmorgonen. Vi tog dessvärre en senare flygbuss så vi hade dålig tid på flygplatsen. Men sen visade det sig att vi hade bra med tid ändå och inte hade behövt stressa så fruktansvärt.   

 Efter en lång väntan på flygplatsen var det äntligen dags för tåget mot Reading. Vi hade tur som fick ett helt tomt tåg, så vi fick sittplatser. Det tar över en timma med lokaltåget dit och det är många som ska på när det är festivaldags. 

 Fredagen hängde vi länge innan det var dags att bege sig in på festivalområdet. Vi hade strålande sol och klarblå himmel varje dag och ca 26 grader. När vi kom hem såg det mer ut som att vi varit på solsemester än England. 

 Two Door Cinema Club på huvudscenen på fredagen. 

Lördagen var det igen inte så många band på morgonen vi skulle se. Jag hade med mitt ett nytt läppstift från MACs metallic kollektion i färgen Dipped Rose. 

Söndagen började jag bli less på massa sol och ytterst lite skugga. Hittade en upphängd plakat på ena staketet som jag hängde vid. 

Måndagen var det supereffektiv shopping som stod på agendan och tisdagen hängde på vi på ett museum. Älskar museumen i London. Känns som att de är enorma och är hur mycket som helst att se på. Oslo har verkligen inte i närheten detsamma museumen. 
Sen på kvällen var det dags att ta flyget hem och få sova några timmar innan jag skulle på jobbet och Martin kunde sova vidare. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...