Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning England

Nu har det snart gått en vecka sen vi var i England på minibröllopsresan. Känns verkligen hemskt när tiden går så fort. 

Eftersom att vi reste på torsdagen förra veckan blev det en lite märklig veckosammanfattning måndagen efter. Vi var i England i nästan en vecka, så tänkte sammanfatta hur det var där innan alla inläggen därifrån kommer upp. 

Vi reste tidigt på torsdagsmorgonen. Vi tog dessvärre en senare flygbuss så vi hade dålig tid på flygplatsen. Men sen visade det sig att vi hade bra med tid ändå och inte hade behövt stressa så fruktansvärt.   

 Efter en lång väntan på flygplatsen var det äntligen dags för tåget mot Reading. Vi hade tur som fick ett helt tomt tåg, så vi fick sittplatser. Det tar över en timma med lokaltåget dit och det är många som ska på när det är festivaldags. 

 Fredagen hängde vi länge innan det var dags att bege sig in på festivalområdet. Vi hade strålande sol och klarblå himmel varje dag och ca 26 grader. När vi kom hem såg det mer ut som att vi varit på solsemester än England. 

 Two Door Cinema Club på huvudscenen på fredagen. 

Lördagen var det igen inte så många band på morgonen vi skulle se. Jag hade med mitt ett nytt läppstift från MACs metallic kollektion i färgen Dipped Rose. 

Söndagen började jag bli less på massa sol och ytterst lite skugga. Hittade en upphängd plakat på ena staketet som jag hängde vid. 

Måndagen var det supereffektiv shopping som stod på agendan och tisdagen hängde på vi på ett museum. Älskar museumen i London. Känns som att de är enorma och är hur mycket som helst att se på. Oslo har verkligen inte i närheten detsamma museumen. 
Sen på kvällen var det dags att ta flyget hem och få sova några timmar innan jag skulle på jobbet och Martin kunde sova vidare. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…