Fortsätt till huvudinnehåll

Det jag handlade på tax-freen

Det blev lite tax free shopping när vi reste hem från England. En hel del godis, men även massa smink. Jag var tom för lite saker hemma och tänkte även att det kunde vara kul med lite nya saker. 

P8310435

Jag har använt Lancômes Hypnôse mascara i massvis av år nu, tänkte att det kunde vara kul att testa något nytt och köpte med ett tre pack av deras définicils, definitions mascara. Är väldigt nöjd med den de få gångerna jag testat, men saknar ibland volymen som man får av de andra. 
Jag har använt Smashbox Photofinish länge nu, men är inte helt nöjd med resultatet. Den lägger sig fult ibland i porerna och ville testa något nytt. När jag gick förbi Benefits del på tax freen plockade jag med mig deras the pore fessional. Har använt den ett par gånger och älskar den redan. 

Hos Benefit hade de även massa små necessärer som hade olika teman där det följde med olika minivarianter av deras produkter. Tog med mig denna här rosa, vad som är i kan du se nedan. 
Det sista jag köpte med mig var två parfymer. De hade ett erbjudande 2 för £40, så köpte en Marc Jacobs Daisy Dream Kiss till mig och en till min lilla syster. 

P8310439
Det som följde med var en liten blush, en tint, en mascara och en kräm blush. Alla färgerna var riktigt smashing och tinten och mascaran ska jag köpa fler gånger. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…