torsdag 14 september 2017

Min helg

Blev mycket mindre dokumenterande av min helg än det jag trott, så därför slår jag ihop lite bilder från fredagen och lördagen till ett inlägg istället. 

 Fredagen såg jag ut så här med klänning från Lazy Oaf och sminket var riktigt bra. 

 Att köpa Too Faced Sweet Peach var ett riktigt bra val måste jag säga, älskar alla färgerna där och försöker använda flera olika färger i sminkningen. 

 Lördagen regnade det som bara den, trots att YR sa att det inte skulle göra det. Hade inte med mig min vattentåliga kamera, så blev väldigt lite bilder dessvärre. 

Efter att jag och Martin köpt en stavmixer och beställt och betalat för våra nya tallrikar gick vi vidare längs Bogstadveien i hopp om att hitta ett mysigt ställe att äta lite på. Det blev tillslut Homan bistro och bar. 

 Min finaste man <3

 Älskar tröjan från COS, så nöjd att jag hittade den på rea. 

Martin åt en pulled chicken sandwich och jag åt en blue cheese cream burger. Maten var helt ok, finns absolut andra bättre ställen att äta på, och i alla fall till den prisen. Servicen var dålig måste jag säga. Vi fick be om räkningen tre gånger innan det hände något, bordet vid sidan av oss fick räkningen innan oss och tror inte de ens bad om den? Vi kommer nog inte gå hit igen dessvärre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Fjord Oslo Light festival 2019

Helgen 1-3 november var det en ljusfestival i Oslo hamn som var anordnad av Fjord Oslo. Jag var där med min familj och tittade och filmade ...