torsdag 7 september 2017

Instagram augusti

Hösten kom så fruktansvärt fort och jag var inte alls redo för september. Innan jag och mannen reste på minibröllopsresan till England var det varmt och fint i Oslo, när vi kom hem igen efter 6 dagar är det stort sett ett konstant mörker och kallt som bara den. Den slags kyla som kräver ulltröja och halsduk. Känns som lite tidigt för det nu. Tänker att om jag redan är kall nu, hur blir det då i december?

Augusti var i alla fall en lång månad. Jag började jobba som pedagogisk ledare på riktigt, vi fick besök av våra närmsta vänner, vi hade bröllopsfesten och reste på minibröllopsresa. 
Men låt oss se på mina bilder från Instagram

 Började augusti med att dela augustiuppslaget i min kalender. Vi fick äntligen köpt ramar och hängt upp tavlor. 
Reading Festival hade en praktisk app där man kunde favorisera banden man tänkt se och skapa ett schema utifrån det. Var och ordnade inför bröllopsfesten. 

 Det var strålande väder en dag så hängde på en uteservering med dessa två. Var och spelade brädspel med några vänner. 
Körde en throwbackthursday efter att det gått en vecka från vi hade festen. Var ute och åt massa gott under Restaurant Day. 

 Så var vi äntligen i England. Första dagen på festivalen. 
En bild från en av första dagens konserter, Deep Valley. Dag två och såg the Pretty Reckless. 

Tredje dagen försökte jag fly från solen (var hemskt lite skugga på festivalområdet). Tisdagen efter festivalen var vi i London och hängde i Victoria & Albert museum. Moln från när vi flög hem. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...