Fortsätt till huvudinnehåll

Instagram augusti

Hösten kom så fruktansvärt fort och jag var inte alls redo för september. Innan jag och mannen reste på minibröllopsresan till England var det varmt och fint i Oslo, när vi kom hem igen efter 6 dagar är det stort sett ett konstant mörker och kallt som bara den. Den slags kyla som kräver ulltröja och halsduk. Känns som lite tidigt för det nu. Tänker att om jag redan är kall nu, hur blir det då i december?

Augusti var i alla fall en lång månad. Jag började jobba som pedagogisk ledare på riktigt, vi fick besök av våra närmsta vänner, vi hade bröllopsfesten och reste på minibröllopsresa. 
Men låt oss se på mina bilder från Instagram

 Började augusti med att dela augustiuppslaget i min kalender. Vi fick äntligen köpt ramar och hängt upp tavlor. 
Reading Festival hade en praktisk app där man kunde favorisera banden man tänkt se och skapa ett schema utifrån det. Var och ordnade inför bröllopsfesten. 

 Det var strålande väder en dag så hängde på en uteservering med dessa två. Var och spelade brädspel med några vänner. 
Körde en throwbackthursday efter att det gått en vecka från vi hade festen. Var ute och åt massa gott under Restaurant Day. 

 Så var vi äntligen i England. Första dagen på festivalen. 
En bild från en av första dagens konserter, Deep Valley. Dag två och såg the Pretty Reckless. 

Tredje dagen försökte jag fly från solen (var hemskt lite skugga på festivalområdet). Tisdagen efter festivalen var vi i London och hängde i Victoria & Albert museum. Moln från när vi flög hem. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…