Fortsätt till huvudinnehåll

Reading Festival: Lördagen

P8260257
Dag två av festival hängde vi utanför tältet lite grann. Det var så fruktansvärt varmt. När vi blev hungriga rörde vi oss mot festivalområdet. 

P8260268 Det var några norska band som skulle spela under festivalen, vi gick på två av dem. Bland annat Sigrid. Hon är känd för låten Don't kill my vibe

P8260275
The Pretty Reckless började spela en kvart efter Sigrid. Så vi såg klart hon och gick sen till huvudscenen. Fick med mig några av låtarna som jag kan, vilket gjorde mig väldigt glad. 

P8260277
På Reading festival har de en egen plats för de med speciella behov. Det fanns bland annat ett par personer som använde teckenspråk till låtarna, vilket var väldigt fint och coolt att se på. Jag utgår ifrån att de som tecknade kunde sina saker. 

P8260282
Martin sprang omkring och samlade på flaskor och pappersbägare och jag bara njöt av festivalen. 

P8260293
Det var en stor paus mellan spelningarna vi tänkte se på, så vi hängde i Carlsberg tältet (där typ alla på våran ålder var) och hade världens fest. Turligt nog kom jag ihåg klockan och hann se Marmozets. 

P8260315
Sen var dags för en av mina stora highlights under festivalen, nämligen Korn. Har lyssnat på de väldigt, väldigt länge, så var kul att äntligen få se de live. 

P8260321
Martin var med mest för stöd och var inte lika underhållen som mig. 

P8260323
Jag var riktigt glad och förnöjd. 

P8260324
Så tog vi den här bilden och plötsligt...

P8260340
Mötte vi denna sköna bönan som jobbade under festivalen, men hade ledigt just under Korn. Detta är Pippa som vi mötte första gången på Reading Festival i 2014 då hon och hennes vänner var våra tältgrannar. Året efter delade vi tält ihop. 

P8260344
Efter att vi catchat upp lite grann hade vi en paus igen i spelningarna, så vi satte oss ned med lite Rocktails. 

P8260353
Major Lazor spelade, så satt och hörde på dem. 

P8260357
Innan kvällens stora artist kom på scenen hade vi toabesök och vilade fötterna lite grann. 

P8260368
Lördagens headliner var ingen mindre än Eminem. Det var så fruktansvärt mycket folk, det fyllde hela området vid huvudscenen. Vi stod vid platsen för de med speciella behov och det var trångt nog. 

P8260412
Innan konserten var färdig passade vi på att gå på toaletten innan vi rörde oss mot Silent Arena. 

P8260424
Vi skulle gå på Silent Disco där alla får headsets och kan höra på musiken där. Var två olika DJs som spelade olika musikstilar, så kunde alla som lyssnade byta mellan de två. Otroligt roligt. 

P8260427
När vi dansat länge började vi röra oss mot campingen för att duscha lite grann och sova. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…