måndag 11 september 2017

Veckosammanfattning vecka 36

Snart mitten på september och hösten är verkligen här. I Oslo är det hemskt kallt nu för tiden, jag har börjat använda jacka och vissa dagar även halsduk (!!!). Var verkligen inte beredd alls på kylan efter att vi kom hem från England. 

Förra veckan var det en hel del dagtidsjobb, mycket som händer i barnehagen, vi hade bland annat personalmöte och så har jag varit på kurs för nyanställda pedagogiska ledare. Utöver jobbet har jag inte gjort supermycket. Fredagen var det middag och filmmys hemma hos mamma, lördagen var jag på stan med Martin och köpte en stavmixer och nya tallrikar, på lördagskvällen var det spelkväll hos en kompis och söndagen sov jag superlänge och sen var det dags för lite deltidsjobb på eftermiddagen/kvällen. 

Den här veckan är lite grann i samma duren, ska till frisören på onsdag och det är nog enda 'roliga' jag har inplanerat. Är mycket hemma som behöver fixas, hänga upp en spegel och skriva tack-kort bland annat. 

Men låt oss se på lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen firade vi ett av barnen som hade fyllt år. Jag fixade kronan och blev nöjd med resultatet. 

 Tisdagen spelade jag och Martin Lords of Waterdeep, otroligt roligt, ett av mina favoritspel. Första omgången jag vann jag rejält, kom över 300 poäng, vilket är väldigt bra gjort. Men då spelade vi också med 4 extra rundor (vi brukar komma upp i +200 poäng till vanligt). 


 I barnehagen har vi gruppaktiviteter med barnen minst tre gånger i veckan. Mina grupper har skapat historier med berättarkort, något som var överraskande populärt. 

 Fredagen var vi hos mamma där deras balkong/altan ser mer ut som en trädgård. 

 Pumporna har börjat ta över golvet. 

 Och de är ganska så stora. 


 Lördagen var vi först på stan och kikade runt, sen for vi hemåt, handlade, lastade av sakerna hemma, åt pizza och for ut igen. 

 Vi for hem till en kompis där vi först spelade Lord of the Rings och sen Relic. 

 Vi blev serverade funnel cake och glass, och det smakade riktigt bra. 

Trots att jag låg efter länge, länge så lyckades jag vinna ändå. Har inte spelat Relic på ett par år, men kom ihåg att jag vann då också. Den här spelrundan gick väldigt fort, vi var färdiga efter 2 timmar och 50 minuter, sist spelade vi i ca 4 timmar...

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...