torsdag 1 juni 2017

Instagram maj

Då var juni äntligen här och med den sommaren. Jag jobbar en del, men inte överdrivet mycket så jag hinner ta det lugnt innan jag börjar jobba som pedagogisk ledare i mitten av juli. 
Juni bjuder på massa spännande saker. Till helgen är det möte med bröllopsfotografen, musikkfest och brädspelskväll, nästa vecka ska jag på konsert och färga håret. Sen är det ju en del med bröllopet förutom mötet med fotografen imorgon; ska på provsminkning och fixa håret, vi ska ha en familjemiddag och sen vigsel. En väldigt händelserik månad helt enkelt. 

Men det här inlägget är tillägnat majmånad och speciellt hur min maj såg ut i mitt Instagramflöde. Heter ChriistinaPettersson där om någon vill se. 

 Maj började med grillning hos mamma. Det var mycket mer ljusgrönt i centrum än hos oss. Gick barbent för första gången i år. Var kallt sen om kvällen. 
Syns riktigt, riktigt dåligt, men det är massa vitsippor på bilden. Hängde i St Hanshaugen en solig lördag och fick lite färg. 

Hade Disneykvällar, har sett igenom massvis av gamla klassiker. Var ute med Siril (en väninna) som jag nästan inte sett på ett år. Hängde med henne i åtta (!) timmar och då for vi hem endast för att hon har barn att komma hem till. 
Var lite omotiverad till hela bachelortiden. Var på Restaurant Day och åt en ungersk frukost. 

Älskar appen timehop. Ett år sen doppade jag tårna i vattnet, två år sen satte vi in våra figurer i glasskåpet, tre år sen var jag på veganmässa och fyra år sen hängde jag och Martin i Amsterdam zoo. Ganska så fint va? Men vad med 2017?

 Snö. Vi hade krin 10-20 cm med snö. Det var nästan mer än i december. Ganska motiverande det med.

 Vi var ute och gick en solig dag och passerade den här fina busken. Älskar våren. Hängde i mammas båt en dag (med ett för tunt lager av spf 50) och såg ut som rödvit panda. 
Vi hittade det här hemma. Så därför ska man vara lite mer noggrann när flygande små insekter är extra intresserade i ens gardiner i flera dagar. Hade avslutningsceremoni med skolan och var ute och firade det + min födelsedag med familjen. 

Maj avslutades med massvis av sushi igår. Jag hade glömt att äta lunch, så tog igen det till middagen. Hade lätt kunna lägga mig på golvet och sova, var så himla mätt. 

Hoppas att du får en riktigt fin juni och sommar. Har du några spännande planer?

10 kommentarer:

  1. Vad kul med planer inför bröllopet och ditt nya jobb som pedagogisk ledare låter riktigt spännande! :-D Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är väldigt kul och spännande :D Kram

      Radera
  2. Så många härliga bilder , hoppas du får en bra dag! :)

    SvaraRadera
  3. Så kul inlägg, härliga bilder! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kul att du gillade inlägget :) Tack

      Radera
  4. Åh men vilka härliga bilder och lycka till med jobbet i juli :)

    SvaraRadera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...