fredag 17 maj 2013

Amsterdam dag 4

Söndagen var sista dagen i Amsterdam. Och kring tio tiden var vi utcheckade från hotellet och påväg till tågstationen för att lämna av vårat bagage. Vi skulle besöka Amsterdam Dungeons och då är det lite fint att ha händerna fria.

 Men vi startade dagen med en lätt frukost på ett eller annat cafè. 

 Nu när håret börjar bli så långt har jag börjat få en märklig lock vid min högra sida. Ibland är det en ordentlig korkskruv, eller som på bilden, en liten våg. 



 Vi delade på en stor macron och det var verkligen inget speciellt. Var ju bara massa luft. ôver hypade sak...

 Sen var det dags för Amsterdam Dungeons. Så spänd jag var. Vi besökte London Dungeons i oktober 2011, vilket var väldigt kul. 
Amsterdam Dungeons var på en blandning av engelska och nederländska och det var inte alltid lika lätt att förstå det dom berättade om pirater, häxor och pesten, vilket var synd. Men himla bra skådespelare. 

 Jag i min nya klänning från River Island innan vi besökte Amsterdam Dungeon. 

 Vi blev lite sockersugna och ville ha en god bakelse. Det säljs bakelser och snabbmat överallt i Amsterdam, så om du har muchies så har du inte problem att stilla ditt sug. 

 Martins. 
 Min. 

Sen var det dags att ta sig till flygplatsen Schiphol. Innan man checkar in är det massvis av butiker, bland annat Victorias Secret. Det var massa fint där, men inget som föll mig i smaken. 



 Vi åt lite asiatisk mat på flygplatsen så vi skulle klara oss hela dagen tills flyget skulle gå klockan sju. Maten var helt ok, vi fick mest troligen en mindre matförgiftning innan flyget gick och det kan ha berott på den maten eller chokladen vi åt...

 Min finaste Martin. 

Efter en massa tax free shopping gick vi hit för lite choklad och coca cola. 


 De hade fina kopparlampor som var perfekta att spegla sig i. Ni ser även en del av shoppingen vi gjorde. 

De sålde som sagt en hel del märkesvaror i två + butiker på Schophol. Bland annat Marc by Marc Jacobs, See by Chloè, Michael Kors...

2 kommentarer:

  1. Det ser ut som ni har det riktigt bra! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi hade det riktigt bra. Är väldigt nöjd med den resan med allt vi såg och upplevde.

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...