lördag 11 maj 2013

I mitt handbagage

Jag brukar aldrig ha med mig nå mycket i mitt handbagage när jag reser. Det ska vara plats kvar till tax free shoppingen och sedan lite som kan glömmas på flyget. Har än så länge aldrig glömt något på ett plan, men det är nog bara en tidsfråga innan det händer. 

Här är det som får äran att sitta med mig inne i kabinen på denna resa till Amsterdam.

Handväska från Coolway, Hello Kitty plåster, Sprocket Rcoket, Raybans, nyaste nummret av Det Nye, Diana F+ med 35 mm back, en blixt, pass och biljetter och min smutsiga plånbok + kameran jag fotar med (Nikon1 J2) och en karta över Amsterdam.

4 kommentarer:

  1. Jag har aldrig heller glömt något på planet, däremot råkade jag få med mig dom där tidningarna som redan finns där en gång!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh det har jag inte lyckats med. Därimot var jag riktigt nära på att glömma en massa tidningar och sånt när jag reste till Skellefteå en gång. Inte kul

      Radera
  2. Skönt att du inte har med dig så mycket, för ofta brukar man ju ta med sig mer än vad man behöver...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag vet. Jag försöker begränsa mig så gott jag kan. Annars hade jag nog lätt dragit in en enorm hockey trunk om jag kunde.

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...