onsdag 15 maj 2013

Amsterdam dag 2

Fredagen i Amsterdam var tänkt att spenderas i tulipanparken Keukenhof. Men kön till biljetterna dit var hemskt, hemskt lång. Istället besökte vi djurparken Artis Zoo. 
Vilken otroligt fin och stor park. Alla djuren hade stora fina inhängn med massa att göra och saker att gömma sig bak och under. Alla fåglarna flög omkring i parken och samlade pinnar till sina bon.

Innan djurparken var det lite statyer utanför. 

Ingången till djurparken. 


Här var det fritt för några apor och reptiler att gå omkring. Var hur fint som helst. Vi besökte även insektsavdelningen. Så mycket konstigt som finns. 


Och de hade ett helt eget rum med fjärilar. De flög överallt och det var hur fint som helst.

 Här är en del av akvariumen de hade.  Vi köpte en färdigsallad som vi hade med oss in i parken. Tyvärr var det ingen gaffel med så som det brukar vara, och att hitta en gaffel var inte lätt. Men Martin lyckades efter en stund. 

 Sen så gjorde jag Martin väldigt glad då vi besökte Heineken Experience. Man fick se hur de bryger sitt öl och provsmaka nybryggd öl. 

Sen så blev det shopping på River Island.
Och efter många timmar ute var det dags för middag. Vi delade på en stor grillrätt på en argentinsk resturang. 
Maten smakade väldigt gott och resturangen var trevlig. Den var väldigt mörk och sparsam på ljus, men det vara bara härligt för ögonen.


Här var all maten vi delade på. 

2 kommentarer:

  1. Avundsjukan är total ska du veta :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh är det dumt att svara att jag blir glad? Hehe... Nejmne vi hade det riktigt fint i fyra dagar :)

      Radera

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...