Fortsätt till huvudinnehåll

2012 januari-februari-mars

Då var det snart dags för ett nytt år och jag tänkte gå igenom året som var. 2012 har varit ett himla fint år måste jag säga. Det har hänt massvis och jag har gjort mycket och varit med om ännu mer, mycket har jag säkert glömt. 

Låt oss börja med årets första månad, januari:

Januari blev det inte många blogginlägg. Jag var upptagen med att vara med Martin och leta lägenhet. I slutet av månaden fick vi napp och flyttade ihop i den lägenheten vi bor i nu. Januari var en enda stor packa och flytta månad. 

Jag på nyttårsafton

Februari

Februari fortsatte lite grann med januari med hela flyttningen. Är så mycket som ska ordnas med. 

Jag umgicks massa med min syster och vi kollade in en del möbelaffärer och var på andra äventyr. 

Vi fick tussilagos redan i februari, våren var väldigt tidigt ute. Inte illa det för en som älskar blommor och klänningar.

Mars

Jag bakade Hello Kitty-cupcakes som smakade hallon och var väldigt rosa. 


Jag fastnade för origami och vek en mindre garderob. Ska leta reda på den boken och fortsätta, origami är himla kul. 

I februari hade vi tussilagos och i mars hade vi fjärilar. Helt fantastiskt. 

Vi hittade ett fantastiskt cafe med chokladtema. Tyvärr så har det cafeet blivit en bar nu. Så kan det gå.


Jag och Johanna for och såg på bandet the Drums. En enda stor dansfest. En otroligt fin kväll.


Jag var på promenad med familjen när allt hade frusit till is, och jag valde att gå med converses. Det var en spännande promenad, och mer spännande blev den när vi skulle ner en isig backe. Kommentarer

  1. sv: Ja de blir en himla skillnad!! Tyckte först primer och sådant var onödigt, men sen testade jag och nu kan jag knappt förstå hur jag klarade mig utan de haha!:)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …