onsdag 11 mars 2009

Skolan...

Sitter i jaktbode och har sorterat klat alla klasskläder som vi har beställt. Okej, nästan alla för allt som vi hade beställt hade inte kommit + att 7 st har fått fel modell på jackan... Men men... Handlar man från Boliden så ;) (saker är inte rätt till där sen Stollen slutade).
Ledssen att jag inte skrev något intressantare inlägg igår, men det hände verkligen ingenting. Jag drack för mycket möjlk så magen krampade ihop, så hela kvällen tillbringade jag i sängen med en bra bok (Freja, läs den, riktigt bra faktiskt). Sen så att jag råkade vara vaken för länge och läste ut boken är ju en annan grej.... Får börja på nästa bok i serien en annan gång. För ikväll ska nämligen Simon, Jenna och Malin hem till mig för att baka till imorgon. Om det är fint väder så ska vi ( jag, Jenna, Malin) fara till Bygdsiljum på friluftsdag. Och nej, att vara på stan räknades inte som nå slags friluftsaktivitet... Rackarns... Så jag längtar jäkel tills ikväll.
Är dock inte peppad till lunchen idag. Pasta Carbonara. Låter inte gott och är inte gott heller. Jag har lite svårt för spaghetti, skinka och den där såsen. Så idag blir det mackor och sallad. Iallafall mackor.
Nä nu ska jag gå tillbaka till skolbyggnaden för att se var personen som skulle hjälpa mig tog vägen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...