Fortsätt till huvudinnehåll

Jag har fått skavsår på ställen jag aldrig haft skavsår på förut...

Och nej, inge snusk nu. Jag har fått skavsår på undersidan av hälen, vilket är ett nytt ställe för mig. Så det var inte så farligt ;)
Dagen har varit riktigt trevlig faktiskt. Fick reda på vad vi ska göra till veckan och det var inte så farligt. På måndag ska jag vara med en IV grupp som kommer på besök, efter skolan blir det att umgås med klassen (ingen fest faktiskt) och efter det blir det att höra på föreläsningar mellan 19:00 - 21:45. Vilket inte är lika underhållande, med tanke på att jag brukar sova då förläsningarna slutar. ... På tisdagen skulle min klass följa med en grupp från Edelvik och pimpla. Så länge det är bra väder är jag nöjd.
Sen så hamnade jag på bussen. Och det var en dryg färd in till stan. Men väl inne i stan väntade en Jenna på mig. Vilket jag tyckte var superbra ;) Sen så gick vi till Ica för att se om jag hade nå pengar på kortet. Vilket jag hade. Hela 5,77 kr faktiskt. Jag vet att du blev lite impad där ;)
Sen så gick vi tll Game för att jag skulle köpa spelet (se inlägget innan). Men jag hittade det ingenstans. Vilket sög rättså mycket. Så sprang mkring inne på CK ett tag för att sedan gå till Gina för att köpa väskan jag sett tidigare.
Sen sprang vi vidare och fjantade oss. Då vi var inne på Åhléns ringde Simon och undrade m vi ville äta lunch med han. Och det ville vi ju. Så vi begav oss till Dallas för att äta pizza (Simon är ju anti Subway...). På väg till Dallas träffade vi på mamma, Maya och hela mammas dagis (typ). Efter maten gick vi till Bokia så jag kunde köpa näst sista serieboken i Hellsing-serien (vilken jag redan har läst ut...).
Sen så var vi duktiga och gick hela vägen hem till Simon (därav de udda skavsåren). Jag och Jenna var hos Simon och fjantade oss ett tag, men sen blev klockan nästan middag så då gick vi hem.
Tyvärr så var vi proppmätta från lunchen, så det blev inte mycket middag för oss. Jag åt lite sallad och Jenna åt faktiskt bra mycket mer än mig.
Så nu sitter jag i soffan och jäser, om ett tag ska vi faktiskt hem till Malin för att se på film och mysa. Skönt med lite omväxling.


Väskan jag köpte idag. Liten och praktisk ;)


En skolåda inne på Din Sko. Nästan så att man köper skorna enbart för lådan.


Ett par Converse-wannabes i gulligt mönster inne på Wedins (heter det så än?) 249 kr för dom (20% rabatt fram tills 5/4)


Ett par Vans-wannabes inne på Wedins för samma pris som de vita.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …