Fortsätt till huvudinnehåll

Russian roulette is not the same without a gun...

Tänkte bara skriva lite snabbt innan jag far till bussen.
Innan förläsningarna igår var det helt OK. Evelina fick tillbringa x antal timmar med mig (A) Mest för att hålla mig sällskap. Sen så måste jag nämna att det här emd spelet Twister är faktiskt underhållande. Om man är den som snurrar på plattan förståss ;)
Sen så har vi IV-eleverna som kom förbi idag. Vissa var trevligare än andra helt klart. En tjej frågade "Skjuter ni riktiga djur?" Nej vi springer omkring i skogen och skjuter pappfigurer...
Sen en annan tjej ur samma grupp satt och skrek ut sin förtvivlan över att måste vara på Naturbruks. Sen så tyckte samma tjej inte om diesellukten ch tyckte att det var för mycket diesel där vi var, så vi skulle mest troligen sprängas när som helst.
Sen så har vi föreläsningarna.... Jag har varit på bra mycket roligare saker...
Egentligen var det Andreas i min klass som skulle få låna en av skolans bussar för att skjutsa in de som skulle till stan. Men kom han på föreläsningen? Nej. Så då blev Pontus + Jonte och Emil tvugna att skjutsa in mig till stan (hela vägen hem faktiskt, är ju lite lat av mig (A) ) och dom skulle egentligen till Pontus stuga, vilket blir värdens omväg för dom.
Då dm skulle skjutsa hem mig och Pontus frågade var jag bdde så svarade jag bortanför vårdcentralen. Men då vi passerade vårdcentralen och hamnade närmare nästa område så började Pontus muttra, Det här är ju inte alls A-torp... Men jag bad han släppa av mig vid busshållplatsen för att dom skulle slippa köra in. Då började ironin. Åh, vad snällt av dig att vi inte behöver köra dig enda in. Eller vill du att vi ska köra in dig i vardagsrummet?
Jag tror att det var tröttheten som spelade in.
Men jag var inte hmma förrän halv tolv inatt så jag är gode trött nu. Somnade så fort jag la huvudet på kudden.
Och nu måste jag fara till skolan och hjälpa till vid nå pimplinggrejs vi har idag.
Sorry om inlägget är extremt flummigt, men jag sover iprincip xD

Kommentarer

  1. Du verkar ha mkt innehållsrika dagar :) Själv så jobbar man bara.

    SvaraRadera
  2. Jag tror helt självklart att ni skjuter pappälgar!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.