torsdag 19 mars 2009

It's a love story baby just say yes

Jag börjar vekna/ mjukna. Jag gråter för typ allt. Sist var för någon onsdags sen, dom där böckerna jag läser (Freja och Saga), sen så har vi ju En Shopaholics Bekännelser böckerna 1 och 2, dom kan jag gråta floder till. Och jag grät nästan till Babbeldrottningen. Och nu senast är till Taylor Swift låten och videon Love Story.
Vad är det med mig och romantiska ... allt? Inte undra på att jag håller mig till skräck/thriller. Då behöver man då inte förstöra sminket...
Sen idag var det ju inte så trevligt. På mikrobiologin var vi för få för att gå igenom något nytt (tur) men då fick vi arbeta med annat istället. Så jag skrev klart ett till arbete.
Sen så kommer Jenna och Malin lite sent typ till lunch. Men då fick jag reda på av Tora att båda två är hemma och är 'sjuka'. Malin mådde illa då hon vaknade (jag har varit på väg att spy hela veckan. Tack mamma!) och Jenna hade fortfarande nt i huvudet (som jag då då). Så nu blev jag ensammen här.
Sen de som läser mirobiologi läser också engelska, så idag har vi fått översätta våra CV + personliga brev till engelska. Sate vad kul. Eller så inte.
Turligt nog kommer jag att få skjuts ner till byn så jag kan ta halv trean. Annars hade jag avlidit. För den här dagen var inte den mest värda dagen i veckan.
Imorgon hoppas jag på att dagen blir bättre. Det är ju trots allt fredag. Så jag hoppas på sol och värme så snön försvinner snart + att det blir nog bio på kvällen ;)

Nej som sagt. Den här dagen har hittills inte varit det minsta lilla positiv.
Kom igen, kan det inte se ut såhär typ året om?

2 kommentarer:

  1. Du som nobbade Taylor Swift totalt då jag försökte få dig å lyssna på låten å nu är du lika beroende av den som jag :)

    SvaraRadera
  2. Man kan inte låta bli att älska din blogg.Du skriver SÅ bra. LOVE IT!!!

    SvaraRadera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...