Fortsätt till huvudinnehåll

It's a love story baby just say yes

Jag börjar vekna/ mjukna. Jag gråter för typ allt. Sist var för någon onsdags sen, dom där böckerna jag läser (Freja och Saga), sen så har vi ju En Shopaholics Bekännelser böckerna 1 och 2, dom kan jag gråta floder till. Och jag grät nästan till Babbeldrottningen. Och nu senast är till Taylor Swift låten och videon Love Story.
Vad är det med mig och romantiska ... allt? Inte undra på att jag håller mig till skräck/thriller. Då behöver man då inte förstöra sminket...
Sen idag var det ju inte så trevligt. På mikrobiologin var vi för få för att gå igenom något nytt (tur) men då fick vi arbeta med annat istället. Så jag skrev klart ett till arbete.
Sen så kommer Jenna och Malin lite sent typ till lunch. Men då fick jag reda på av Tora att båda två är hemma och är 'sjuka'. Malin mådde illa då hon vaknade (jag har varit på väg att spy hela veckan. Tack mamma!) och Jenna hade fortfarande nt i huvudet (som jag då då). Så nu blev jag ensammen här.
Sen de som läser mirobiologi läser också engelska, så idag har vi fått översätta våra CV + personliga brev till engelska. Sate vad kul. Eller så inte.
Turligt nog kommer jag att få skjuts ner till byn så jag kan ta halv trean. Annars hade jag avlidit. För den här dagen var inte den mest värda dagen i veckan.
Imorgon hoppas jag på att dagen blir bättre. Det är ju trots allt fredag. Så jag hoppas på sol och värme så snön försvinner snart + att det blir nog bio på kvällen ;)

Nej som sagt. Den här dagen har hittills inte varit det minsta lilla positiv.
Kom igen, kan det inte se ut såhär typ året om?

Kommentarer

  1. Du som nobbade Taylor Swift totalt då jag försökte få dig å lyssna på låten å nu är du lika beroende av den som jag :)

    SvaraRadera
  2. Man kan inte låta bli att älska din blogg.Du skriver SÅ bra. LOVE IT!!!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …