måndag 27 maj 2019

Vecka 22

God morgon. Hoppas du har det fint. 
Snart juni, dags för sommar och att carpa alla dagar. Känns så märkligt att för ett år sen hade jag vid den här dagen tagit mitt första dopp och hängde i parken rätt så mycket, inget jag har gjort än. Märker redan att planer för juni och juli börjar rasa in, det är musikkfest, grillkvällar, pride, resor med familj och vänner och en del mer. 

Den här veckan är kort, är ledig på torsdag tack vare röd dag och fredagen har vi jobbat in så då har jag också ledigt. Idag har jag inga större planer alls egentligen. Är lite sugen på att se efter Essies sommarkollektion av nagellack, men det är inget jag egentligen behöver alls. Tisdagen ska jag till Teknisk museum med jobbet på dagen och på kvällen väntar ett extra långt personalmöte. Onsdagen fyller jag år, så då ska jag och Martin ut och äta och kanske gå på bio. Torsdagen har jag än så länge inga planer, men fredagen ska jag ut och möta en kompis på dagen och shoppa lite grann. Lördagen är det musikkfest på dagen och på kvällen ska vi på grillfest. Söndagen är till för vila. 

Nu dags för förra veckans bilder. 

 Måndagen var jag trött och sliten. Måste färga om mina ögonbryn och fransar, de är så himla blonda att de blir borta på bild. 

 Powernapade när jag kom hem och hade sällskap. 

 Tisdagen var jag lite mer vaken. 

Onsdagen var det massa sällskap i sängen igen. Är så mysigt att Lucy vill sova med oss, Sally har inte börjat med det helt än utan föredrar att sova på handduken på byrån eller i badrummet där vi har golvvärme. 

Hämtade ute ett paket från Monki efter jobbet. Äntligen skickar dem saker till Norge så jag kan få tag på allt som är online exclusive. 

När jag gick hem fick jag syn på Sally som satt i fönstret och tittade ut. Kollade intensivt på mig genom fönstret och satt på dörrmattan när jag öppnade dörren. 

Torsdagen var jag lite väl ivrig på att det hade varit varmt de sista två dagarna. Fick ha på mig en fleecetröja på vägen hem. 

Fredagen mötte jag Martin i stan för lite shopping och middag ute. 

Lördagen skulle vi på födelsedagsfest på kvällen. Vi hade varit och handlat på dagen och jag hade på mig ett par nya sandaler jag beställt från Monki. Tyvärr skavde de bort en bra bit med hud från ovansidan fötterna, så nu har jag ganska ont där. Tänkte bara dela med mig av den TMI. 

Söndagen skulle jag till mina gamla hoods. Här bodde jag i ett år när jag flyttade till Oslo för snart tio år sen. Så mycket har hänt där på tio år, då var det bara 8 lägenhetsbyggnader, en liten matbutik och inte så mycket mer. Nu har det helt tätt med lägenheter, småbutiker och en stor matbutik. 
En väninna till mig, som jag känt längst i Norge, hade anordnat en marknad för kreativa skapande folk att sälja sina saker på. Väldigt mysigt. 

Hemma väntade Martins familj på att jag skulle komma hem. Gick ut i skogsdungen och lekte lite där. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. Nu ska jag försöka få ihop alla inlägg för veckan. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...