fredag 3 maj 2019

Hanami, golden gai och karaoke

DSC_9495
En vloggare som jag följer både på Youtube och Instagram, InternationallyMe/Angela, skulle ha en hanami meet up i Tokyo medans vi var där. Att uppleva hanami, picknick under körsbärsträden, var något jag drömt om att få göra, så varför inte göra det med andra? Vi köpte med oss dricka och mat att dela med de andra och mötte upp i en park. 

DSC_9503
Vädret kanske inte var det bästa, men helt perfekt när man skulle vara ute hela dagen. Vi hade utsikt mot Skytree, vilket var fint. 

DSC_9505
Det var så mycket mat och så mycket folk. Fick inte pratat med alla, men har fortfarande kontakten med några av dem. 

DSC_9537
Vi hände mest med några italienare, F och K, och en britt, J. 

DSC_9519
Vi var så himla många som hade mött upp, vilket var kul men tydligen oväntat enligt Angela. 


DSC_9548
Vi bestämde oss för att möta F och K senare på kvällen för att gå ut och dricka lite. Började i Golden Gai i en väldigt stor bar för att vara där och åt lite friterat. 

DSC_9550
Alla ville köra karaoke, vilket vi gjorde i ett ställe i Shinjuku. Vi hade bara planerat att vara där i en timma, vilket vi höll, men tiden gick så fort att jag ångrar att vi inte stannade längre. 
När vi skulle hem var klockan mycket och det var svårt att få tag i en taxi. Efter att vi gått länge på Shinjukus gator lyckades vi. Jag somnade med en gång jag satte mig i taxin och blev väckt av Martin när vi var framme. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...