torsdag 23 maj 2019

Shopping Japan: Sailor Moon, Pokémon, Smink/skönhet, lyckofigurer

Här kommer fjärde delen av vad jag köpte i Japan. 

DSC_8272x
Hittade min favorit månhjältinna, Sailor Venus, i en second hand butik. Nu sitter hon fint överst i en bokhylla. Nyckelringarna kommer från en arkadhall i Nara. 

DSC_8276x
Köpte en del grejer när vi var till Pokémon centret i Sunshine city. Köpte med mig en Evee kulpenna som man kan sudda ut texten, två ansiktsmasker, en Jigglypuff, picknick post it lappar, en liten figur (har ingen aning om vilken den randiga är, den rosa är en Ditto). I pokébollen låg det en liten Espeon. 

DSC_8284x
Blev en del skönhetsgrejer när vi var i Japan. Köpte en stor förpackning med LuLuLun ansiktsmasker, en kräm som gör huden med jämn (och vitare...), en liten handduk till ansikten när du är i en onsen, läppbalsam, mascara, lite mer löppbalsam (köpte den tack vare den urgulliga förpackningen), lip tint från Etude House, en liten burk med fast parfym (är som en kräm), ögonskuggor och en handkräm. 
DSC_8368x


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...