måndag 4 december 2017

Veckosammanfattning vecka 48

Glad advent! Äntligen är december här med allt myset, tända ljus och stämningen som följer med. Vi har varit lite sega på dekoreringen hemma, vi tog fram det mesta igår, vilket är väldigt sent. 
Den här veckan ska jag möta några vänner, jag ska på julbord med ena jobbet på fredagen, äta lutfisk på lördagen och jobba på söndagen. När jag går igenom min kalender märker jag att det är fullt upp nästan hela december, vilket absolut är mysigt, men lite småstressigt. Kommer jag hinna med allt det jag önskar innan nyåret?

Här är lite bilder från förra veckan. 

 Måndagen gjorde jag och barnen på jobbet klart huset till alven Alva som ska vara med oss under december. 

 Efter jobbet gick jag och handlade lite grann. Behövde en del småsaker som nya leggings (är det bästa att ha på sig på förskolan), torrschampoo och lite mindre nödvändiga saker som en till klänning och nytt nagellack. 

 Köpte massvis av supergoda lakritskulor. Påminner om de där dyra lakritskulorna, bara aningens billigare. 

 På förskolan har vi jobbat med våra sinnen och förra veckan var det syn vi jobbade lite mer med. Vi släckte bland annat ned hela avdelningen och lekte med glowsticks. Det var väldigt spännande att se hur olika barnen lekte. En grupp var väldigt fokuserad på att bygga former med dem, en använde dem i rollek och den sista gruppen gömde ett av barnen alla pinnarna inne på avdelningen och de andra fick leta. Väldigt kul. 

Söndagen var en lugn dag. Vi började dekorera hemma, hängde upp julgardiner och satte ihop julgranen. Vid fyra hörde jag musik ute och tydligen så tändes våran julgran ute och en liten orkester som spelade julmusik. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...