Fortsätt till huvudinnehåll

En roller derby lördag

Lördagen för någon vecka sen hängde jag och Martin i en idrottshall för att se på fyra lag tävla i roller derby. Det var två lag från Sverige och två lag från Norge som skulle tävla. 
Det är väldigt spännande att följa med på när de tävlar, de är så otroligt duktiga. Sen går det bättre och bättre med att hänga med i reglerna, men det händer ofta något nytt i varje match som vi inte riktigt kan regeln på. Då är det himla tur att det finns google så man snabbt kan få svar. 

Det är sällan det händer något allvarligt. Första gången var det en tjej som fick världens smäll på näsan och en del näsblod, men som körde på. Den här gången var det en som slog i huvudet rejält, så pass att de var tvungna att ta en lite paus och få ut sjukpersonalen. Tror att det gick fint, även om hon mest troligen var lite öm i ett par dagar. 

Något som mer är kul är att ta med kameran och fota. Det är mycket som händer så det gäller att vara snabb på avtryckaren. Den här gången tog jag lite över åttahundra bilder, men det var väldigt kul. Har tagit ut en liten handfull av de bilderna till det här inlägget.

DSC_2205

DSC_2242

DSC_2268

DSC_2420

DSC_2430

DSC_2761

DSC_2767

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…