tisdag 5 december 2017

En roller derby lördag

Lördagen för någon vecka sen hängde jag och Martin i en idrottshall för att se på fyra lag tävla i roller derby. Det var två lag från Sverige och två lag från Norge som skulle tävla. 
Det är väldigt spännande att följa med på när de tävlar, de är så otroligt duktiga. Sen går det bättre och bättre med att hänga med i reglerna, men det händer ofta något nytt i varje match som vi inte riktigt kan regeln på. Då är det himla tur att det finns google så man snabbt kan få svar. 

Det är sällan det händer något allvarligt. Första gången var det en tjej som fick världens smäll på näsan och en del näsblod, men som körde på. Den här gången var det en som slog i huvudet rejält, så pass att de var tvungna att ta en lite paus och få ut sjukpersonalen. Tror att det gick fint, även om hon mest troligen var lite öm i ett par dagar. 

Något som mer är kul är att ta med kameran och fota. Det är mycket som händer så det gäller att vara snabb på avtryckaren. Den här gången tog jag lite över åttahundra bilder, men det var väldigt kul. Har tagit ut en liten handfull av de bilderna till det här inlägget.

DSC_2205

DSC_2242

DSC_2268

DSC_2420

DSC_2430

DSC_2761

DSC_2767

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...