fredag 15 december 2017

Julbord på Hakkaiza

DSC_3153
I fredags var det dags för julbord med jobbet. Vi skulle ute och äta på Hakkaiza, årets bästa kinesiska restaurang i Norge. Jag hade på mig förra årets julklänning som kommer från New Look, en grön (fejk)omlottklänning i sammet. Hade tänkt att ta superbilder, men det var alltför mörkt + att jag hade för dålig tid för att trixa med kameran. Beställde hem en ringlampa i söndags som jag hoppas kan hjälpa lite grann. 

PC080003
Var så himla peppad på att komma ut och testa ett nytt ställe. 

PC080012
Jag och en kollega delade på en smaksmeny med lite blandade rätter. Vi började med dessa Szechuan Dumplings som var riktigt goda. 

PC080014
Nästa rätt var dessa friterade kycklingklubbor. De var helt ok. Alla kom överens om att de här kunde man ha hoppat över i menyn. 

PC080015
Det var en till smakmeny som hade dessa Tapioka Dumplings som såg spännande ut. De ska visst vara riktigt goda. 

PC080018
Första huvudrätten var wokad Entrecote som var riktigt gott. Väldigt smakfullt kött. 

PC080023
Den andra huvudrätten var wokad brosme, som var helt ok. Men var så himla mätt när vi kommit hit i ätandet att jag inte orkade så mycket. 

PC080026
Till dessert åt vi en form för typ salt kräm med mango sås och marängbitar. Helt ok, men inte något jag skulle beställa om jag kunde välja, men kul att ha smakat. 

Efter maten var vi några stycken som for vidare ut. Trillade i säng vid halv två, vilket kändes som en bra tid. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...