Fortsätt till huvudinnehåll

Årssammanfattning oktober - november

Dags för sista delen av min årssammanfattning. Du hittar del ett här, del två här och del tre här. Tänkte jag skippar december just för att den är här, det är så lite att se tillbaka på. 


OKTOBER
Okt1

Under oktober var jag bland annat i botanisk hage en del och fotade, bland annat med mitt Petzval 58 mm objektiv.  Jag var på invigningen av det nya utkikstornet på Stovner och en lång promenad längs Alna elva i mörkret. Fredagen den trettonde var jag och Martin först på LP-släpp och sen ute och åt hos Pinchos. En lördag var jag och Martin först i Strömmen Storsenter och sen var vi och såg på roller derby match. Vi var och firande Martins brorsdotter som blev två år en söndag. En lördag var vi ute och gick i stan och åt burgare hos Beach club. Jag hängde upp spegeln vi fick i bröllopspresent. 

NOVEMBER
Nov1

Skulle vi på lite spontant på bio, men hängde först på Jakyll and Hyde. En riktigt fin solnedgång ena dagen och nästa var det fullt med snö. Gick förbi ett litet ställe som var Halloween-dekorerat en dag när vi hade spelat minigolf. Var på besök i en moskée med jobbet. En söndag var jag på minnesstund i botanisk hage. Var förbi Outland en dag och mötte en författare. I början av månaden var vi på fest med rolig huvudbonad som tema och jag använde den fantastiska peruken. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…