Fortsätt till huvudinnehåll

Årssammanfattning april - maj- juni

Nu kommer nästa del av min årssammanfattning, den första delen hittar du här.

APRIL
Apr3 

I april fick jag en ny garderob som jag visade upp och hur den ser ut inne. Är inte lika städad nu måste jag säga. Vi har en liten skog vid våran balkong och där brukar tre ekorrar hänga. En dag hade jag turen att de var där länge, länge, så jag tog fram systemkameran och försökte fota de små liven. 
Vi spelade en hel del brädspel under april och hade även lite brädspel bonanza under påsken. Vi var även förbi min mamma på påskmiddag och handlade lite nya möbler. Jag for till legevakta och fick röntgat foten efter att ha snubblat rejält. Hade inte brutit något, men fick gå ett tag med en riktigt snygg (...) fotskena. Visade upp mitt stora sår. Det ska sägas att det har läkt riktigt fint och börjat bli helt borta nu. Har bara en liten del av ärret kvar nu. 

MAJ
Maj3

Maj så var det en hel del som hände. Jag var ute och hängde med en kompis i flera timmar, var så himla mysigt. Skrev massvis på min bacheloruppgift om personalsamarbete och kommunikation. Såg årets första tussilago uppe hos oss (vilket är sent för när vi bodde i centrum såg jag dem redan i februari/mars). Jag och Martin hann med utställningen till Murakami by Murakami på Astrup Fearnley museet. Var ute på restaurant day med mamma och min lillasyster. Våren kom till Oslo, träden blev gröna och blommorna blommade. Hängde i en park en dag och njöt. Försökte vara ute och gå i skogen, men det gick dåligt med min fot. Hade avslutningsfest med mitt kul på St Hanshaugen. Var ute med båten till mamma och hennes sambo en dag och blev lite väl solbränd. Firade 17 maj med mina vänner. Fyllde år och hade skolavslutning samma dag. Jag och Martin bestämde oss en dag för att ha en liten minidejt med middag och bio

JUNI
Jun1

Under junimånad var jag, Martin och mamma på musikkens dag. Jag hade min möhippa en lördag. Jag och Martin var ute och plaskade med fötterna i vattnet, gick i skogen och jag försökte vrida foten på plats så jag nästan blev strandad i skogen (obs, inte med vilja). Jag var och blev testsminkad inför bröllopet, men var hemskt missnöjd. Mötte Martin efter sminkningen för att dricka drinkar på baren bredvid där vi skulle ha bröllopsfesten. Var och åt glass för sista gången på Dolce Vita innan de la ned. Hängde i Pride Park med mina syskon. Blev gift och den enda bilden jag då hade lagt upp här var visst på mitt smink (bilden nederst på mina ögon). Dagen efter bröllopet var jag på Tusenfryd med Martin och Johanna, och vann massvis med dumle. Badade också en hel del och var på konsert och såg Coheed & Cambria. Vi hade även bröllopsmiddagen med familjen under midsommarhelgen


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…