Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 51

God jul. Hoppas du hade en riktigt fin julafton igår och har en fortsatt fin ledighet. Årets sista vecka och jag är glad att den är kort. Känns skönt med lite extra lediga dagar, speciellt efter att ha jobbat sju dagar på raken... 

Den här veckan ska jag inte göra något speciellt. Jobbar under mellandagarna, men vi blir så få där så det blir nog lugna dagar. Jag och Martin har inga planer till nyårsafton heller, så vi får se vad vi hittar på. Vi brukar oftast vara på diverse fester, men verkar som att de vi brukar fira med har andra planer... Nå väl, det är ju bara en av alla dagar på året. 

Här är lite bilder från veckan som var. 

Jag har äntligen blivit medlem på gym och tränar numer hos SATS/Elixia. Märkte hur himla otränad jag var när jag var där första gången nu. Det var första gången på över tre år som jag satte min fot på ett gym. 

 Onsdagen var det ruskigt dimmigt ute. Man såg ingenting. 

 Efter jobbet på onsdagen skulle jag, Martin och några vänner ses för att gå på bio och se nya Star Wars filmen. Jag var färdig först från jobbet, så jag kollade i lite butiker innan jag mötte Martin för lite snabbmat innan vi mötte de andra. 

 Torsdagen var det två tjejer som hade pärlat det här hjärtat till mig. 

Fredagen hade jag på mig min nya t-shirt jag hade köpt på onsdagen. Kommer från Weekday och är en del av deras Zeitgeist kollektion. Tänkte att den passade fint innan folk skulle på julledighet.

 Söndagen skulle jag och Martin först hem till mamma för att se på Kalle och hans vänner, äta middag och öppna presenter. På kvällen skulle jag dessvärre på jobbet och vara där i ett par timmar. Det var en lugn dag på jobbet, tack och lov.

En av mina favoritdelar ur Kalle och hans vänner är i tomtens verkstad. Den är så fin. 

Hoppas att du får ett riktigt fint avslut på 2017. Nu ska jag försöka göra klart lite inlägg till veckan och se på sista filmen i Hobbit trilogin. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…