Fortsätt till huvudinnehåll

Årssammanställning juli - augusti - september

Här kommer del tre av min årssammanfattning. Del ett hittar du här och del två här.

JULI
Jul2

Jag och Martin var ute och firade två veckor som gifta med pizza och titta på hus till små gnomer. När jag fick min första lön som pedagogisk ledare for vi ut och firade med lite shopping och middag på Kullt.  Vi var och badade en hel del och var ute och spelade shuffle board. Jag fick hem en vatten- och stöttålig kamera som fick följa med ut ofta under hela sommaren, fester, festival och när jag var och badade.


AUGUSTI
Aug1

Augusti var helt klart en av årets bästa månader, bara se på bilderna. Det var en hel del förberedningar till våran bröllopsfest (del ett här och del två här). Dagen efter festen blev det årets sista dopp, och gudars vad det var kallt. Jag hade min syster lite extra länge på besök, så vi handlade en del, drack lite grann och var på en fest där vi körde hink beer pong. Det var Restaurant Day och jag och Martin var ute och åt med min familj. 
Sen kommer vi till det väldigt roliga, nämligen våran minibröllopsresa till England. Vi skulle på Reading festival torsdag till söndag och sen London måndag och tisdag. Torsdagen hittar du här, fredagen här, lördagen här, söndagen här, måndagen här och tisdagen här. Tisdagen var vi på museum för att se utställningen till Pink Floyd; Their mortal remains

SEPTEMBERSep1

I september fick jag hem min nya kamera, Nikon D750 med två objektiv. Var ute och fotade en del, bland annat lite änder. En dag visade jag upp hur jag såg ut på en fredag och när jag och Martin var ute och firade sex år ihop. Mitt längsta förhållande. Jag var ute och fotade i botanisk hage med Martin på dagen, var ute och åt pizza för att sen på kvällen fira att Gabriel blivit ett år äldre. Det var Granitrock uppe där vi bor, så vi tog med oss en väninna dit och körde lite karuseller när vi ändå var igång. Jag köpte min en väska som är så himla fin, men så himla opraktisk, Cult Gaia Ark

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…