Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 50

Märkligt nog fick jag inte tid att skriva klart veckans inlägg i helgen, trots för att jag var hemma stort sett hela helgen. Tiden sprang verkligen ifrån mig, men nu så, en dag sent så är jag ikapp igen. 

Den här veckan är det en del som händer, speciellt med tanke på att det är julafton till helgen. Igår så var jag och tränade för första gången på tre år, så otroligt härligt det är att vara igång igen. Tränade en hel del innan jag började på högskolan, har verkligen saknat det. Kommer att få med mig Martin på det här, #fitforTokyo2019. 
Idag så är det dubbelt upp av jobb, först 7,5 timmar på förskolan och sen 6 timmar som personlig assistent. Är sista veckan som fast anställd personlig assistent, julafton är min sista jobbdag. 
Onsdag ska jag, Martin och några vänner mest troligen på bio och se nya Star Wars. Vi försöker bara komma överens om vilken biograf vi ska se den i, antingen 4DX (jag ser inte 3D-effekter så känns ganska ovärt) eller få uppleva det här nedan, vilket känns mer lockande. 
Torsdagen ska jag iväg och träna igen, och på eftermiddagen hälsa på Martins mormor. 
Har inga planer på fredagen, vilket känns skönt. Ska nämligen jobba dagtid på lördag och på söndag är det julafton. Jag och Martin ska hem till min familj och fira med dem. På kvällen ska jag iväg och jobba, vilket blir mitt sista pass för nu på det jobbet. 

Här kommer lite bilder från förra veckan. 

Tisdagen vaknade jag och hittade julgranen på golvet. Varken jag eller Martin hade vaknat under natten av oljudet det här måste ha först med sig. 

Var och hämtade ut ett paket på torsdagen, hade fått hem en liten julklapp till mig från mig. 

Fredagen var det jullunch för oss anställda och det var dukat upp massvis med god mat. 

Var så mycket mat. Var nästan för mätt. 

Lördagen var så himla fin. Jag och Martin gick en liten tur ned till affären för att skicka iväg lite kort, handla lite och jag skulle hämta ut två paket. 

Söndagen slog jag in massvis med paket innan jag och Martin skulle iväg på julbord med några vänner. När vi kom hem var det rätt till sängs. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…