torsdag 7 december 2017

Instagram november

I överlag var november en fin månad. Ena dag var det massvis med snö, nästa dag tio plusgrader. Man visste aldrig vilket väder det skulle vara för dagen. 
Men på en lite mer allvarlig ton så dog en i min familj väldigt plötsligt, vilket är märkligt. Jag har varit väldigt skyddad när det kommer till döden, tack och lov, så det är lite märkligt att tänka på att de i min närhet inte kommer leva för alltid. 

Men här är mina instagram-bilder från november. Heter chriistinanordby där om du vill se mina bilder där. 

 November började med en riktigt fin solnedgång. Jag och mannen skulle på fest med rolig huvudbonad tema. Hade den här fina peruken. 
Vaknade till lite snö en dag för att ett par dagar senare ha ett helt vitt landskap. 

 Det var lite dimmigt en morgon och det var så himla fint. Fick hem en klänning från Modcloth som går att snurra i. Skulle på jobbet en söndag när det var strålande väder. Var på restaurant day och åt takoyaki. 

Var på rollerderby och fångade på bild när Oslo rollerderby laget fick veta att de vunnit matchen. 
Var på minnesstund i botanisk hage. Avslutade november med att leka med glowsticks på jobbet. 

Hoppas att din november är riktigt bra än så länge. 

2 kommentarer:

  1. Vilka mysiga vinterbilder du hade =D... åååh nu längtar jag så det gör ont till Norrland igen!! Ska du inte färga ditt hår så där btw ;)... du var riktigt raffig i den färgen, hihihii!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Kan säga att jag inte längtar dit igen. Men hade varit kul att rest upp igen endast för att ta bilder av norrsken och vinterlandskapet där. Haha jo funderar på det ibland, men det kräver att man tar hand om det bra också...

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...