Fortsätt till huvudinnehåll

Årssammanfattning januari - februari - mars

Nu närmar det sig slutet av året och har som tradition att sammanfatta året som var, tre månader i taget. 

JANUARI

Jan3
Under januari så var jag bland annat på konsert och såg på Green Day, var ute och festade med Martin och Johanna, kollade in fina väskor hos Kate Spade, köpte nya blommor och kollade in husområden vi gärna hade bott i. Visade upp lite koreanska skönhetsgrejer jag beställt hem, örhängen som stjärnbilder och favorit ögonskuggepaletten jag fick i julklapp.

Januari var en väldigt fin månad när jag kikar tillbaka på den. Vi förberedde en hel del till vigseln, vi var väldigt bestämda på vilken helg vi ville gifta oss på och eftersom att vigselsöknaden endast är giltlig i fyra månader och tinghuset endast tog mot bokningar om man hade fått söknaden godkänd, var det mycket vi behövde göra klart i januari. 

FEBRUARI

Feb5 
I februari var det väldigt vinter och kallt i Oslo. Vi fick besök av min farmor och farfar i ett par dagar. Vi var och körde go-kart med mina syskon som en julklapp Martin gav. Det var Restaurant Day och vi var ute och åt med min mamma, lillasyster Maya och Martins kompis Robert. Vi var på en riktigt snabbresa till Vilnius och utforskade den staden i dagarna två. Jag och Martin var och kollade på Roller derby för första gången. 

Februari är ju alltid kall, det slår ju aldrig fel. Tack och lov så är det ju en kort månad. Det blev en del bröllopsplanerande nu, vi ordnade bland annat tid till vigsel och så. 

MARS

Mar1

Under mars var jag bland annat på bröllopsmässa med mamma, ordnade bröllopsinbjudningar med våra best mans, var på möte med stället vi hyrde till bröllopsfesten; Ingensteds, jag var på SPA som jag fick i julklapp av Martin och konsert på kvällen (såg det franska bandet Gojira), jag beställde hem nya vita sneakers (som visade sig bli gröna i solen), det var st Patricks Day, jag var på ett mordmysterium och såg Disturbed och Avenged Sevenfold, vi var på Melodifestivalen fest vilket var väldigt trevligt. 

Mars är alltid en väldigt fin månad. Den brukar börja bli varm och slutet av mars är det stort sett vår med blommor och massa sol. I slutet av mars snubblade jag ute och skadade mig rejält. Jag har ett fult, stort ärr på höger knä och en skadad vänsterfot som minne. Det känns knäppt att fortfarande känna av foten så här länge efter, men som MR röntgen visade så hade jag tur att jag inte har mer problem. Slet visst sönder en hel del i foten och det var nära på att ledbanden strök med. Men annars så var mars riktigt, riktigt fin. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…