Fortsätt till huvudinnehåll

I don't care about the presents... obviously that's a lie, everyone loves a present

Tycker att det blir svårare och svårare att önska sig något desto äldre jag blir. Är det något jag vill ha har jag oftast möjligheten att köpa det själv. 

Men jag tycker att det är kul att se hos andra bloggare vad de önskar sig, så jag tänkte dela med mig av sådant jag gärna hade sett under granen. 


Pack-kuber (länk till en säljare på Ebay). Helt enkelt små väskor att packa kläderna i. Just nu brukar jag oftast använda plastpåsar för att skilja mellan packningen, men hade varit fint med något mer ordentligt. 
Halsband från In God We trust / Sweet nothings. Absolut älskar deras halsband. De ser så oskyldiga ut fram tills man kommer nära och får läst de olika texterna. 
Kameraväskan Camps Bay Smoke från ONA. Har använt massa tid på att leta efter en snygg, praktisk, rymlig (men inte för stor) kameraryggsäck som inte ser ut som om jag ska ut och vara överdrivet aktiv. Känner att den här är det jag är ute efter. 
Berlock från Pandoras Disney kollektion (Askungens Dröm och Askungens önskning). Pandora har verkligen jättemånga fina berlocker. Gillar verkligen Disneykollektionen som finns ute nu. 
En kamera-rem (länk till en säljare på Etsy). Skulle gärna bytt ut den jag har nu mot något finare + att jag slipper stoltsera runt med vilken modell det är. 

Något annat jag skulle tänka mig är en trådlösfjärrutlösare till min D750. Hade varit så himla enklare med en liten fjärrkontroll än telefonen... 

Har du något speciellt på din önskelista?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…