onsdag 29 november 2017

I don't care about the presents... obviously that's a lie, everyone loves a present

Tycker att det blir svårare och svårare att önska sig något desto äldre jag blir. Är det något jag vill ha har jag oftast möjligheten att köpa det själv. 

Men jag tycker att det är kul att se hos andra bloggare vad de önskar sig, så jag tänkte dela med mig av sådant jag gärna hade sett under granen. 


Pack-kuber (länk till en säljare på Ebay). Helt enkelt små väskor att packa kläderna i. Just nu brukar jag oftast använda plastpåsar för att skilja mellan packningen, men hade varit fint med något mer ordentligt. 
Halsband från In God We trust / Sweet nothings. Absolut älskar deras halsband. De ser så oskyldiga ut fram tills man kommer nära och får läst de olika texterna. 
Kameraväskan Camps Bay Smoke från ONA. Har använt massa tid på att leta efter en snygg, praktisk, rymlig (men inte för stor) kameraryggsäck som inte ser ut som om jag ska ut och vara överdrivet aktiv. Känner att den här är det jag är ute efter. 
Berlock från Pandoras Disney kollektion (Askungens Dröm och Askungens önskning). Pandora har verkligen jättemånga fina berlocker. Gillar verkligen Disneykollektionen som finns ute nu. 
En kamera-rem (länk till en säljare på Etsy). Skulle gärna bytt ut den jag har nu mot något finare + att jag slipper stoltsera runt med vilken modell det är. 

Något annat jag skulle tänka mig är en trådlösfjärrutlösare till min D750. Hade varit så himla enklare med en liten fjärrkontroll än telefonen... 

Har du något speciellt på din önskelista?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...