Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 44

Hej. 
Håller på med en massa förberedningar inför novembers aktiviteter på jobbet. Vi kommer att börja jobba med våra fem sinnen. Är väldigt spännande att planera, men hemskt tidskrävande. Är glad att jag har en till vecka på mig att få ihop allt. Jag har tänkt att fara förbi jobbet under helgen (eller vara lite extra kvar på fredagen) så att det är klart till måndagen. Är verkligen spänd på vad barnen kommer att tycka. 

Den här veckan är det inget jag har planerat direkt, vilket är skönt. Men jag vet att jag kommer planera in en hel del för det. 

Här är lite bilder från förra veckan. 

När jag skulle gå till bussen hörde jag några konstiga ljud från trädet bredvid mig och där var en väldigt social ekorre som klättrade omkring. Är så glad att jag var ute i god tid att jag hann ta lite bilder på den. 

 Tisdagen var det dags för dubbelt upp av jobb, vilket gjorde att jag beställde sushi till middag. 

 Onsdagen var jag i stan och handlade lite småsaker. Gick förbi ett gammalt apotek som dessvärre står tomt. 

 Torsdagen var det en fantastisk solnedgång i Oslo. Jag skulle in till stan och möta Martin och en kompis för en runda minigolf. 

Torsdagen verkar vara en hektisk dag på Oslo Camping, för det här var andra gången jag var där, båda gångerna på en torsdag, och båda gångerna var det fullt med folk. 

 Älskar att det är någon som dekorerar det här stället. Har gått förbi en annan gång och då var det två små tomtar som hängde här. 

Fredagen var en generellt dålig dag på jobbet, men en riktigt bra kväll, tack och lov. En kompis fyllde år och vi skulle ut och fira. Det var ett tema med rolig huvudbonad eller solglasögon. Hade köpt en peruk som liknande på mitt hår för drygt 3 år sen

 Åt en flygande Jakob pizza som var väldigt god. 

Lördagen var jag bara hemma och tog det lugnt. Sydde en hel del och förberedde till det första sinnet vi ska jobba med, känsel. Har ordnat en del spännande saker att ta på, ska bli kul att jobba med de. 

Söndagen blev en liten knäpp dag. Morgonen var riktigt fin, sen fick jag veta att en i min närmsta familj hade dött den morgonen. Resten av dagen blev lite märklig, för jag tacklar inte döden så himla bra. Fick gjort massa annat för att stänga ute tankarna. Det kommer säkert komma i kapp under veckan, men då vet jag vad det är. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…