tisdag 31 oktober 2017

4 bilder från lördagen

Den här helgen är min jobb helg på mitt andra jobb, vilket gjorde att lördagen var enda dagen jag var ledig under helgen som var. 
Jag ville gärna komma mig ut lite grann och se folk, så jag tog med mig Martin in till stan. Vi skulle gå en liten tur i staden, ut och äta middag och så gå på bio och se nya Thor-filmen. 

PA280002
Vi brukar ofta hoppa av vid Carl Berners Plass och gå in till stan. Det är ett litet område där som är fullt med små, söta trähus. Vi såg en annons för några nya hus i det området som kostar det nätta summan av 12 miljoner. Vi kommer nog aldrig att bo där....

PA280006
Efter att vi kollat lite i butiker gick vi till Beach Club på Akerbrygge för att äta lite hamburgare. Här skrattade Martin för vi skämtade om hur han brukar posera med sina händer när jag ska ta bild när vi är ute och äter. Det ser ut som om han har två t-rex armar för han inte vill få med sina händer i matbilderna. 

PA280009
Jag hade på mig en ny klänning från Weekday. Den ska egentligen vara nere på axlarna med glider alltid upp, men den är så fin så det får bara vara. 

PA280012
Jag åt en burgare som heter special som hade ost, svamp och bacon. Riktigt god. 
Efter maten gick vi till Klingenberg för att se nya Thor. Vi såg en tidig visning av filmen för att komma hem i en bra tid (skulle upp tidigt på söndagen pga jobb). När vi kom hem såg vi ett par avsnitt av nya säsongen av Stranger Things. 

2 kommentarer:

  1. Sikken trevlans lördag ^^... massa mys ju! Ha en TREVLIG kommande VECKA nu<3

    SvaraRadera

Vecka 23

Då är sommaren äntligen här. Idag ska det bli 27 grader varmt i Oslo, jag kommer att befinna mig större delen av dagen vid Vesletjern. Kansk...