Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 40

Hej.
Hoppas du har haft en fin helg. Förra veckan hände det massa saker trots att jag inte hade planerat något alls. Jag var bland annat på middag hos svärmor, spelade minigolf, besökte Ikea och var på filmkväll hos mamma. 

Den här veckan ska jag jobba en del om kvällen, jag har även tänkt börja träna och så ska jag på en öppning av ett utkikstorn på torsdag. 

Förra veckan tog jag lite fler bilder än det jag gjort i det sista, vilket kändes kul. Nu ska vi ta och se på dem. 

 Jag fick smaka på kokta kastanjer. Smakade och hade samma konsistens som potatis. 

 Onsdagen hade en så fin soluppgång, det var så mörkt till höger och började verkligen ljusna till vänster i bild. 

 Det var en otroligt vacker utsikt hos svärmor. Man såg väldigt långt och som du ser var det inte alltför mycket hus i vägen. 

 Torsdagen var solig och fin. Älskar färgerna som är ute nu. 

 Efter jobbet skulle jag möta några vänner för att spela minigolf. Jag var så hungrig att jag åt lite innan vi möttes. 

 Vi hängde på Oslo Camping som ligger på Möllergata och spelade. Var väldigt kul, men lite halvdyrt. Vi hade lyckats ta samma kväll som ett företag hade kickoff, så det var en hel del folk där. 

 Fredagen släppte Ikea sitt samarbete med Hay, så jag tvingade dit Martin med lovord om mat. Köpte en del grejer som dyker upp under veckan. 

 Fredagskvällen for Martin på bio och jag hängde hemma. Såg på Pompeii och Kick-ass. 

 Lördagen gjorde jag inte mycket på dagen, städade lägenheten och ordnade lite grejer. På kvällen for vi hem till mamma för att äta middag, spela spel och se på film. Vi spelade Trivial Pursuit Millenium och såg på gamla Ghostbusters. 

Söndagen tog jag det lugnt. Fick gjort undan en del planering och så till förskolan, vilket kändes skönt. Har ordnat om lite här hemma, bland annat förändrat lite i stringhyllan. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…