måndag 30 oktober 2017

Veckosammanfattning vecka 43

Hej. Tänka sig att den här veckan blir det november, inte länge kvar till jul och nyår. 
Den här veckan måste jag ordna en födelsedagspresent och en peruk till en fest på fredagen. Ska bli riktigt kul att fara ute igen. Har inte varit ute riktigt ordentligt sen i september, så nu är det dags. 

Nu har nästan alla bladen på träden blåst bort och de står helt kala. Även om jag inte är något fan av vintern så måste jag säga att det ska bli fint med lite snö på backen så det blir ljust igen. 

Tänkte dela lite bilder från veckan som var. Det är ju trots allt så mycket från mitt liv som inte dyker upp här, som inte är intressant nog att få egna inlägg, men som ändå jag känner är viktiga att visa fram. Alla sociala medier visar endast upp en liten del av våra liv, den delen vi väljer att visa upp.

 Måndagen började äntligen Walking Dead om igen. Det var så spännande.

 Så är det ett litet hopp till torsdagen. Jag skulle på kurs den dagen om mobbing i förskolan. Torsdagen var en väldigt dimmig dag.

 Jag jobbade på torsdagskvällen och var färdig vid midnatt. Det var fortfarande väldigt dimmigt.

 Fredagen var jag ute och åt med några kollegor. Vi var och åt på Kasbah. Vi blev bara 3 av 8, medan vi väntade på 3 personen beställde vi lite snacks och satt och pratade om allt och inget.

Min kollega tyckte jag hade så himla fina ögon och som bara måste dokumenteras.

Jag åt det jag brukar äta på Kasbah, en tallrik med hummus och kyckling. Mums. 

Lördagen var jag och mannen ute och gick i staden, var ute och åt och gick på bio. Söndagen jobbade jag dagtid och på kvällen gick vi på Spökvandring i svartdalsskogen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...