Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 43

Hej. Tänka sig att den här veckan blir det november, inte länge kvar till jul och nyår. 
Den här veckan måste jag ordna en födelsedagspresent och en peruk till en fest på fredagen. Ska bli riktigt kul att fara ute igen. Har inte varit ute riktigt ordentligt sen i september, så nu är det dags. 

Nu har nästan alla bladen på träden blåst bort och de står helt kala. Även om jag inte är något fan av vintern så måste jag säga att det ska bli fint med lite snö på backen så det blir ljust igen. 

Tänkte dela lite bilder från veckan som var. Det är ju trots allt så mycket från mitt liv som inte dyker upp här, som inte är intressant nog att få egna inlägg, men som ändå jag känner är viktiga att visa fram. Alla sociala medier visar endast upp en liten del av våra liv, den delen vi väljer att visa upp.

 Måndagen började äntligen Walking Dead om igen. Det var så spännande.

 Så är det ett litet hopp till torsdagen. Jag skulle på kurs den dagen om mobbing i förskolan. Torsdagen var en väldigt dimmig dag.

 Jag jobbade på torsdagskvällen och var färdig vid midnatt. Det var fortfarande väldigt dimmigt.

 Fredagen var jag ute och åt med några kollegor. Vi var och åt på Kasbah. Vi blev bara 3 av 8, medan vi väntade på 3 personen beställde vi lite snacks och satt och pratade om allt och inget.

Min kollega tyckte jag hade så himla fina ögon och som bara måste dokumenteras.

Jag åt det jag brukar äta på Kasbah, en tallrik med hummus och kyckling. Mums. 

Lördagen var jag och mannen ute och gick i staden, var ute och åt och gick på bio. Söndagen jobbade jag dagtid och på kvällen gick vi på Spökvandring i svartdalsskogen. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…