Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 39

Hej och glad måndag. 
Hoppas du mår bra och är redo för en ny vecka. 
Det är redan oktober och hösten är här för fullt. Det är så otroligt vackert hemma hos oss. Vi bor stort sett mitt i skogen och är omringad av vackra träd i fina färger nu. Jag är ute och fotar så mycket jag bara kan medan det är så fint ute. Snart är det så hemskt mörkt ute. Hatar verkligen tiden mellan att träden tappar sina blad och tills marken är vit med snö. Det är den tristaste tiden på året. 

Förra veckan var jag riktigt dålig. Att börja jobba på en förskola kommer verkligen öka mina sjukdagar. Kommer få allt av sjukdomar så finns där. Nu går det bättre, men är fortfarande inte helt bra. Tar det så lugnt jag bara kan och sover massvis. 
Förra veckan gjorde jag stort inte mer än var på jobbet och sov, vilket var lite tråkigt men så blir det ibland. Jag var en liten stund på stan på måndagen, men då var det bara förbi två butiker och så hem för att sova. Lördagen var jag och Martin i stan och tittade omkring, vilket var riktigt mysigt. Vi håller också på att rensa ut lägenheten på diverse saker vi inte behöver mer. Är mycket som ska säljas/doneras/kastas. Söndagen städade vi lite till, skrev klart alla tack korten och tog det bara lugnt. 

Den här veckan har jag inga planer alls, vilket är riktigt skönt. Ska försöka fokusera på jobbet lite mer och göra klart en hel del planer under hösten och vintern. 

Jag har tydligen endast tagit två bilder som fungerar till bloggen. Så vi ser på dem. 


 Den här är från måndagen när jag var och handlade. Kommer knappt ihåg något för jag var så himla dålig. Men jag skulle förbi Edition för att köpa en väska och passade på att besöka COS som ligger vägg i vägg med Edition. Det enda jag hittade hos COS var den här klänningen som jag köpte. 

Nu när hösten är här har jag börjat dricka varmt te. Sen hjälper det massa mot mitt halsont. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

 1. Å te är det bästa nu på hösten<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Min man dricker te året runt, vilket jag inte klarar. Iste dricker jag massvis med under sommaren, men försöker undvika allt som är varmt då. Är glad att det blir lite kallare så det går att dricka utan att svettas ihjäl.

   Radera
 2. Har du några speciella planer för veckan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som det står i inlägget så har jag inga planer i veckan förutom lite jobb :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…