måndag 2 oktober 2017

Veckosammanfattning vecka 39

Hej och glad måndag. 
Hoppas du mår bra och är redo för en ny vecka. 
Det är redan oktober och hösten är här för fullt. Det är så otroligt vackert hemma hos oss. Vi bor stort sett mitt i skogen och är omringad av vackra träd i fina färger nu. Jag är ute och fotar så mycket jag bara kan medan det är så fint ute. Snart är det så hemskt mörkt ute. Hatar verkligen tiden mellan att träden tappar sina blad och tills marken är vit med snö. Det är den tristaste tiden på året. 

Förra veckan var jag riktigt dålig. Att börja jobba på en förskola kommer verkligen öka mina sjukdagar. Kommer få allt av sjukdomar så finns där. Nu går det bättre, men är fortfarande inte helt bra. Tar det så lugnt jag bara kan och sover massvis. 
Förra veckan gjorde jag stort inte mer än var på jobbet och sov, vilket var lite tråkigt men så blir det ibland. Jag var en liten stund på stan på måndagen, men då var det bara förbi två butiker och så hem för att sova. Lördagen var jag och Martin i stan och tittade omkring, vilket var riktigt mysigt. Vi håller också på att rensa ut lägenheten på diverse saker vi inte behöver mer. Är mycket som ska säljas/doneras/kastas. Söndagen städade vi lite till, skrev klart alla tack korten och tog det bara lugnt. 

Den här veckan har jag inga planer alls, vilket är riktigt skönt. Ska försöka fokusera på jobbet lite mer och göra klart en hel del planer under hösten och vintern. 

Jag har tydligen endast tagit två bilder som fungerar till bloggen. Så vi ser på dem. 


 Den här är från måndagen när jag var och handlade. Kommer knappt ihåg något för jag var så himla dålig. Men jag skulle förbi Edition för att köpa en väska och passade på att besöka COS som ligger vägg i vägg med Edition. Det enda jag hittade hos COS var den här klänningen som jag köpte. 

Nu när hösten är här har jag börjat dricka varmt te. Sen hjälper det massa mot mitt halsont. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

6 kommentarer:

 1. Å te är det bästa nu på hösten<3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut. Min man dricker te året runt, vilket jag inte klarar. Iste dricker jag massvis med under sommaren, men försöker undvika allt som är varmt då. Är glad att det blir lite kallare så det går att dricka utan att svettas ihjäl.

   Radera
 2. Har du några speciella planer för veckan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Som det står i inlägget så har jag inga planer i veckan förutom lite jobb :)

   Radera

Vecka 21

Då var det dags för den sista korta veckan den här maj. Idag har jag ledigt, så är bara fyra dagar kvar tills det är helg igen. Är en del s...