Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 41

Hej. 

Veckorna springer verkligen iväg och nu är det inte många veckor kvar av 2017. Känns som att det precis var nyår. 

Jag ska i vanlig ordning sammanfatta veckan som var. Tycker att det är mysigt att se tillbaka på. Är så många vanliga dagar som aldrig dyker upp här, men som ändå har ett värde för mig. Att kunna gå tillbaka och se på dem också känns fint. 

Den här veckan ska jag iväg och fota hösten om det blir bra väder (inte regn), vara gräsänka i ett par dagar när mannen är bortrest, och jobba. Jag har fortfarande kvar mitt jobb från skolan, känns skönt att tjäna lite extra även om det hade varit bra med extra vila nu när jag jobbar heltid på dagen. Till helgen ska vi och fira Martins brorsdotter som fyller år. Är knäppt att det snart är två år sen hon blev född. Känns så nyss. 

Här är lite bilder från veckan som var. 

 Onsdagen spelade vi Champions of Midgard med ett vännepar. Jag kom på andra plats, men det var riktigt jämnt. 

 Vi har stora träd ute på lekplatsen på förskolan som har börjat tappa alla sina blad. Nästan hela gården är täckt med fina färger nu. 

 På torsdagen for jag och Martin och åt middag ute. Vi var lite väl hungriga när vi beställde maten, det var knappt att vi fick i oss allt. Efter middagen mötte jag en väninna för att gå på invigningen av utkikstornet på Stovner och gå längs Alnaelva på kvällen. 

Fredagen efter att jag var färdig på jobbet strosade vi lite i stan, åt på Max, gick på skivsläpp och lyssnade på LPn på ett väldigt bra anlägg innan vi åt en väldigt sen middag på Pinchos. 

Lördagen tog vi tåget till Strömmen för att gå på storcentret där och på eftermiddagen var vi och kollade på en Roller derby match. 


Söndagen var lugn. Jobbat lite på kvällen, annars gjorde jag inte all världens med saker. Vi fick middagsbesök innan jag for till jobbet. Hann spela en omgång Isle of Skye som jag vann, innan jag for till jobbet ett par timmar. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …