Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 41

Hej. 

Veckorna springer verkligen iväg och nu är det inte många veckor kvar av 2017. Känns som att det precis var nyår. 

Jag ska i vanlig ordning sammanfatta veckan som var. Tycker att det är mysigt att se tillbaka på. Är så många vanliga dagar som aldrig dyker upp här, men som ändå har ett värde för mig. Att kunna gå tillbaka och se på dem också känns fint. 

Den här veckan ska jag iväg och fota hösten om det blir bra väder (inte regn), vara gräsänka i ett par dagar när mannen är bortrest, och jobba. Jag har fortfarande kvar mitt jobb från skolan, känns skönt att tjäna lite extra även om det hade varit bra med extra vila nu när jag jobbar heltid på dagen. Till helgen ska vi och fira Martins brorsdotter som fyller år. Är knäppt att det snart är två år sen hon blev född. Känns så nyss. 

Här är lite bilder från veckan som var. 

 Onsdagen spelade vi Champions of Midgard med ett vännepar. Jag kom på andra plats, men det var riktigt jämnt. 

 Vi har stora träd ute på lekplatsen på förskolan som har börjat tappa alla sina blad. Nästan hela gården är täckt med fina färger nu. 

 På torsdagen for jag och Martin och åt middag ute. Vi var lite väl hungriga när vi beställde maten, det var knappt att vi fick i oss allt. Efter middagen mötte jag en väninna för att gå på invigningen av utkikstornet på Stovner och gå längs Alnaelva på kvällen. 

Fredagen efter att jag var färdig på jobbet strosade vi lite i stan, åt på Max, gick på skivsläpp och lyssnade på LPn på ett väldigt bra anlägg innan vi åt en väldigt sen middag på Pinchos. 

Lördagen tog vi tåget till Strömmen för att gå på storcentret där och på eftermiddagen var vi och kollade på en Roller derby match. 


Söndagen var lugn. Jobbat lite på kvällen, annars gjorde jag inte all världens med saker. Vi fick middagsbesök innan jag for till jobbet. Hann spela en omgång Isle of Skye som jag vann, innan jag for till jobbet ett par timmar. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…