Fortsätt till huvudinnehåll

Veckosammanfattning vecka 20

Hej och glad måndag! Nu är det dags för min sista vecka som student och min sista vecka som 26 åring. Skrivandet av min sista skoluppgift går bra, jag kom över lägsta gränsen för ord innan helgen, nu blir det bara att kolla igenom och små fixa den innan den ska in på fredag. 
I helgen ska jag fira med mina vänner, för det är vi förtjänade. Annars har jag inga stora planer för min vecka. 

Förra veckan var också lugn. Jag blev sjukskriven igen på grund av foten, men nu ska jag till MR-röntgen och börja gå till en fysioterapeut för att träna upp foten igen. Jag skrev massa på skoluppgiften, och gjorde mycket annat som att se på serier. Vi har fått Viaplay i två månader när vi köpte en ny TV, så nu är det massa att välja på. 

Tänkte visa lite bilder från veckan. 

 Måndagen skulle jag till doktorn. Kände mig allmänt ofräsch p.g.a väldigt otvättat hår (försöker tvätta det mer sällan + är lat) så sminkade mig lite mer än det jag brukar göra till vardags.

 På kvällen gjorde Martin pizza, och den var nästan för fylld med ost och kött. Men, det var riktigt gott.

 Tisdagen målade jag mina naglar. Jag hade köpt Isadoras chrome powder och överlack och tänkte göra mina naglar festfina till 17 maj. Blev inte helt som jag tänkt, tog nog för mycket pulver på naglarna så färgen under försvann eller så funkar det inte så bra med andra nagellacksmärken än Isadoras egna (testade igen med nagellack från Isadora och då gick det bättre).

 Torsdagen pratade jag med Kalle i typ två timmar. Kalle bodde i Norge förut, han flyttade tillbaka till Sverige med sitt ex för ett par år sen. Vi hängde ihop jämt och det är sjukt märkligt att inte ha han (och exet) här längre.

 På kvällen blev det att se nyaste Underworld filmen. Inte lika bra som den första, men det är ju ofta så...


Lördagen var det först Restaurant Day med min mamma och syster. När jag kom hem for jag och Martin och köpte blommor till balkongen. Vi har bara kvar två blomlådor, så vi behövde inte handla supermycket tack och lov. Är inte lätt när man inte har bil. 

 Här är ena blomlådan. Tyckte att det var så fin orangerosa färg.

Söndagen var det sommarväder och jag och Martin var ute och gick. Vi gick bland annat till en blomaffär som ligger nära där vi bor för att se efter fler blommor. Såg massa fint men vi köpte ingenting. 
Vi gick ganska så långt och pratade om allt och ingenting. När vi blev hungriga gick vi och köpte sushi som vi tog med hem. 
Resten av söndagen var väldigt lugn, låg mest på soffan och hade matkoma. 

Hoppas du får en fin vecka. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…