Fortsätt till huvudinnehåll

Årets första parkhäng

I lördags skulle det bli 23 grader varmt i Oslo, och jag ville hänga i en park. Martin ville också det, så vi packade ihop lite att äta och dricka, en filt och lite spel och så reste vi in till stan. Martin ville att vi skulle vara på St Hanshaugen, och det lät som bra idé. 

P5060025
Det var en hel blandning av folk; kompisgäng, familjer och en möhippa. 

P5060026
Min fina Martin. 

P5060028
Jag hade köpt vattenmelon dagen innan som vi tog med. Så himla gott. 

P5060033
Jag har inte listat helt ut än hur man får fram grönfärgen skorna får i solen. Väskan är min vanliga under sommaren, den rymmer det man behöver en sommardag. 

P5060036
Vi har en hel del småspel som är perfekta att ha med ut i en park. Kan skriva ihop ett inlägg om speltips som passar perfekt på stranden eller i parken. 

P5060040
Efter ett par timmar hade solen flyttat på sig en del, så det gjorde vi också. Men först gick vi till affären för att handla lite mer att dricka på. 

P5060041
Är ganska så blek, men har fått lite färg. Använder en lättfärgad dagkräm med SPF 50. 

P5060045
En av Martins kompisar kom förbi, och vi hängde lite till i parken innan vi for hem till oss för att äta middag. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…