Fortsätt till huvudinnehåll

En liten bröllopsuppdatering: Min väska

Fortsätter visa upp det vi har klart till bröllopet (snart!), och tänkte visa upp min fina väska jag beställde förra året. 

Jag har alltid varit upptagen av handväskor, en av de första jag kommer ihåg var en knallrosa och blå Bamseryggsäck. Så till mitt bröllop ville jag ordna en speciell väska. 

Jag är ett fan av Kate Spade New York, och har varit det länge. Jag gick igenom deras sida för att se om jag hittade någon jag gillade och föll för modellen Byrdie i krisp linne. För en liten extra peng kunde jag få med monogram, och det passar ju perfekt till ett bröllop. 

Enda problemet var att de inte skickar till Norge. Men det löstes lätt då jag skickade hem den till mina farföräldrar och där fick den vara i ett par månader, tills de kom på besök till Oslo. 

P4020022
Jag köpte till presentinpackning. När jag ändå ska lyxa till det. 

P4020023

P4020031
Tyvärr hade pappret blivit upprivet, men det går ju fint för det. 

P4020034
Och här är väskan. Den är lite mer beige än det jag trodde den skulle vara. Var säker på att den var mer vit, men det går fint för det. 

Jag får inte plats med min D5000, men min Olympis Pen får plats, med allt annat jag kan tänkas behöva för dagen. Kommer nog att använda den en hel del till sommaren då den är perfekt i storleken. Kan visa en dag vad som får plats. 

Kommentarer

 1. Oh, vilken fin väska ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Är riktigt nöjd med den. Kommer dock inte börja använda den innan vigseln, men det kliar verkligen i fingrarna.

   Radera
 2. Svar
  1. Tack :) Gillar också färgen :)

   Radera
 3. Åh så fin, ser verkligen perfekt ut för ett bröllop!😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag hoppas att den blir bra :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

Höstinspo

Jag har satt ihop tre collage med kläder från Esprits sommar- och höstkollektion. 

Dessa sommarklänningarna hade jag gärna haft i min garderob. De jag har valt ut är i mer stretchig jerseytyg, så det går att ha även om den blir lite tight.
Jag föll verkligen för deras färger och mönster på plaggen. Väldigt somriga och passar till det mesta jag redan har, vilket är ett plus.
Den prickiga blusen är ju hur underbar som helst. Använder väldigt lite jeans, men är säker på att den hade passat till en hög kjol också.  Kimonon fick följa med för den har så himla fint mönster.

Dessa plaggen känns mer som mellan sommar och höst plagg. Måste säga att jag blev riktigt överraskad över hur fina smycken Esprit har, och jag ska försöka leta reda på en affär som säljer deras märke innan jag reser på festival. 


Det känns hemskt att släppa taget om sommaren, men det är kul att se på nya höstkläder till garderoben. Känner ett stort behov av rutor, mörkare färger, over-sized och koftor. Jag önskar mig gärna …