fredag 12 maj 2017

En liten bröllopsuppdatering: Min väska

Fortsätter visa upp det vi har klart till bröllopet (snart!), och tänkte visa upp min fina väska jag beställde förra året. 

Jag har alltid varit upptagen av handväskor, en av de första jag kommer ihåg var en knallrosa och blå Bamseryggsäck. Så till mitt bröllop ville jag ordna en speciell väska. 

Jag är ett fan av Kate Spade New York, och har varit det länge. Jag gick igenom deras sida för att se om jag hittade någon jag gillade och föll för modellen Byrdie i krisp linne. För en liten extra peng kunde jag få med monogram, och det passar ju perfekt till ett bröllop. 

Enda problemet var att de inte skickar till Norge. Men det löstes lätt då jag skickade hem den till mina farföräldrar och där fick den vara i ett par månader, tills de kom på besök till Oslo. 

P4020022
Jag köpte till presentinpackning. När jag ändå ska lyxa till det. 

P4020023

P4020031
Tyvärr hade pappret blivit upprivet, men det går ju fint för det. 

P4020034
Och här är väskan. Den är lite mer beige än det jag trodde den skulle vara. Var säker på att den var mer vit, men det går fint för det. 

Jag får inte plats med min D5000, men min Olympis Pen får plats, med allt annat jag kan tänkas behöva för dagen. Kommer nog att använda den en hel del till sommaren då den är perfekt i storleken. Kan visa en dag vad som får plats. 

12 kommentarer:

 1. Oh, vilken fin väska ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Är riktigt nöjd med den. Kommer dock inte börja använda den innan vigseln, men det kliar verkligen i fingrarna.

   Radera
 2. Åh så fin, ser verkligen perfekt ut för ett bröllop!😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag hoppas att den blir bra :)

   Radera

En söndag vid Salt och middag på Vippa

Söndagen för två veckor sen hade vi bestämt oss för att besöka Salt, ett minimatställe, konstutställning, konsertställe, bastu och badtun...