Fortsätt till huvudinnehåll

En liten bröllopsuppdatering: Min väska

Fortsätter visa upp det vi har klart till bröllopet (snart!), och tänkte visa upp min fina väska jag beställde förra året. 

Jag har alltid varit upptagen av handväskor, en av de första jag kommer ihåg var en knallrosa och blå Bamseryggsäck. Så till mitt bröllop ville jag ordna en speciell väska. 

Jag är ett fan av Kate Spade New York, och har varit det länge. Jag gick igenom deras sida för att se om jag hittade någon jag gillade och föll för modellen Byrdie i krisp linne. För en liten extra peng kunde jag få med monogram, och det passar ju perfekt till ett bröllop. 

Enda problemet var att de inte skickar till Norge. Men det löstes lätt då jag skickade hem den till mina farföräldrar och där fick den vara i ett par månader, tills de kom på besök till Oslo. 

P4020022
Jag köpte till presentinpackning. När jag ändå ska lyxa till det. 

P4020023

P4020031
Tyvärr hade pappret blivit upprivet, men det går ju fint för det. 

P4020034
Och här är väskan. Den är lite mer beige än det jag trodde den skulle vara. Var säker på att den var mer vit, men det går fint för det. 

Jag får inte plats med min D5000, men min Olympis Pen får plats, med allt annat jag kan tänkas behöva för dagen. Kommer nog att använda den en hel del till sommaren då den är perfekt i storleken. Kan visa en dag vad som får plats. 

Kommentarer

 1. Oh, vilken fin väska ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :D Är riktigt nöjd med den. Kommer dock inte börja använda den innan vigseln, men det kliar verkligen i fingrarna.

   Radera
 2. Åh så fin, ser verkligen perfekt ut för ett bröllop!😀

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Jag hoppas att den blir bra :)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…