fredag 5 maj 2017

Mina sommarplaner

P7170009
Vesletjern. 

DSC_1971
Favoritblomman (ser att den finns i butiken redan nu, men det känns lite tidigt + väldigt, väldigt dyrt).

DSC_1998
Tjuvholmen. 

DSC_3873
Oslo Pride. 

DSC_7849
Kjeholmen. 

DSC_7454
Hovedöya. 

DSC_7327
Botanisk hage Oslo. 

DSC_5514
Botanisk hade Köpenhamn. 

DSC_6563
Oslo Pride. 

DSC_5455
Båten Oslo-Köpenhamn

I helgen ska det bli 23 grader varmt i Oslo. Om inte det är sommar så vet inte jag. Kommer försöka vara ute en hel del och försöka få lite färg på kroppen och vila från skolarbetet lite grann.
Jag tänkte berätta lite vad jag kommer ha för mig i sommar då det är sommaren och skolarbete som är i mitt huvud för tiden (och du ska slippa att få läsa om personalsamarbete och kommunikation). 

Även om det kommer vara varmt ett tag framöver nu tänker jag att sommaren inte börjar på riktigt förrän efter den 26 maj. Den 26 maj ska min bacheloruppgift in (som jag sitter och skriver på för tiden), och efter det har jag inge mer skola. Jag kommer även fylla år, och ha avslutningsceremoni samtidigt, vilket blir bra. 

Kring midsommar blir Martin min man, och det känns väldigt fint. Så under juni är det massa i samband med bröllopet som händer. Det är att test sminka mig och prova ut frisyr, ha möte med fotografen och handla in mat och dricka till familjefesten. Och inte minst, ha min möhippa. 


Annars i sommar är det bland annat Musikkfest i Oslo, massa gratis konserter runt omkring i staden i början på juni. Mina vanliga vapendragare bor i Sverige, så får se vad som händer den dagen. 
I slutet på juni är det pride, och det är vi och firar varje år. Det ska bli väldigt kul och jag ser fram emot det väldigt mycket. Är så härlig stämning i Oslo då. 


Jag hoppas på att få in en hel del bad, parkhäng och grillning. Det blev inte så mycket av det förra året, så hoppas på en revansch i år. 

Jag kommer att jobba en hel del i sommaren. Vilket inte gör mig jättemycket, jag behöver pengarna. 
I augusti är det nog en spännande ny start som händer, men också för att vi har våran bröllopsfest med våra vänner då och i slutet av augusti har vi våran bröllopsresa. 

Den här sommaren kommer att bli storslagen. 


Har du några spännande planer i sommar?

2 kommentarer:

 1. Det låter som att du har en riktigt härlig sommar framför dig! :D
  Jag ska gifta mig i augusti och utöver det så har jag tänkt satsa på att lära min kära Bosniska fästman vad en svensk sommar kan innebära - brännboll, fiska krabbor, hänga på västkusten, grillning i massor m.m ;D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Längtar verkligen efter sommaren :D I år blir den väldigt bra, oavsett väder.

   Åh så spännande :D

   Radera

Grease Norge

Fredagen förra veckan var det dags för att se Grease Norge på Chateu Neuf. Vi köpte billjetter förra hösten och hade verkligen sett fram mot...