torsdag 25 maj 2017

TBT Mina födelsedagar

På måndag blir jag 27 år. Känns som nyss jag blev 21, men så är det.
Dagen kommer att firas med avslutningsceremoni på skolan, sen middag med familjen, och jag ska nog möta upp mina vänner för att fira mig/fira att vi är färdig med skolan.

Tack vare bloggen har jag samlat på mig en hel del dokumenterade födelsedagar. Har valt att ha med de dagarna jag faktiskt hade bilder till.

2009
2009 
2009 blev jag 19 år och firade med mina vänner. Vi for ut och åt på Tattung. Men innan på dagen var vi på begravning till en nära familjemedlem till mammas sambo.


2010
2010
2010 blev jag 20 år. Var ute och åt på Hard Rock Café. Kommer ihåg att jag inte mådde bra alls och var riktigt dålig länge efter. 

2011
2011 
När jag blev 21 var det passande nog sommarfest med jobbet och dagen efter firade jag med mina vänner (bland annat Martin, men innan vi blev ihop). Vi var och spelade biljard på Buddha Bar & Biljard. 


2012
2012 
När jag blev 22 år var det fotografering på jobbet. Kommer ihåg att jag var den enda vuxna som kom i tid från min base (jobbade i en base-förskola). Den gruppbilden har jag fortfarande hemma. 
På kvällen for jag och Martin ut och åt italienskt. Kommer nog aldrig vara så fräknig som jag var här. 

2013
2013 
När jag blev 23 år hade jag bjudit hem hela min base på kalas. 18 barn, 3 vuxna och 2 studenter i en 2:a var trångt men fint. När jag möter de gamla barnen är det något de tar upp fortfarande. 
På kvällen åt jag och Martin på samma restaurang som året innan. 

2014
2014
Jag fyller år den 29 maj och det här året på den 13 maj hade jag tagit bort mina halsmandlar. Det här var första dagen jag åt fast föda. Det tog lång, lång tid och det var väldigt små tuggor. Vi hade massa vänner på besök och det var verkligen supertrevligt. 

2015
2015
Förra året hade jag min studiegrupp på besök för att läsa och öva inför en muntlig grupptenta. Det här var också samma dag vi upptäckte vattenläcka i köket. Superkul. 
På kvällen hade vi fest och jag hade väldigt trevligt, även om jag var stressad.

2016
När jag blev 26 år var jag först på jobbet, sen firade jag hemma med min och Martins familj. Vi hade köpt massa mat, och jag hade bakat tårta. 

2 kommentarer:

  1. Härligt inlägg - det är roligt att blicka tillbaka :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) eller hur :) Är spännande att se hur man ändras varje år :)

      Radera

Ljusvandring i botaniska trädgården

I torsdags var det ljusvandring i botaniska trädgården. Jag tog med mig kameran dit för att fota lite grann.  Jag var där ganska t...