lördag 17 april 2010

Vulkanutbrott?

Om inte de i min närhet berättade om vulkanutbrottet på Island hade jag i ärlighetens namn missat det. Var ett tag sedan jag läste någon slags internettidning med ett mer seriöst budskap än veckans måste ha. Sorgligt men sant. För nu måste du hålla med mig om att Aftonbladet eller Expressen inte kommer med alltför spännande nyheter. Fast bättre vore nästan om någon direkt informerade mig om när det sker något ute i världen. Tänk om det sker en zombieapokalyps utan att jag märker det?Dagen hade jag tänkt spendera med min syster i Botaniska trädgården. Men på grund av vädret (först soligt, sedan mulet, sedan regn, sedan sol) så beslöt vi oss att följa med mamma till stan istället. Vilket var trevligt det med, men jag ville ju ta bilder på alla blommor som borde ha börjat titta fram nu. Får ta och göra det i veckan istället.Imorgon blir det nog att fara på en elktronikmässa. Skratta inte, jag är faktiskt seriös. Hade varit roligt och se vad som finns där och om jag hittar något jag vill ha. Hade varit trevligt med en mobil som inte laddar ur efter fyra timmar, och om det finns något annat spännande där. För trots att jag är en elektronikdödare så är jag intresserad av elektroniksaprylar (till en viss del). 
Får ta en del bilder om jag far dit. Är det bra väder så står faktiskt Botaniska trädgården högre upp på min vill göra-lista.


Bilderna är tagna i Åros.

4 kommentarer:

 1. Vore ju egentligen en ren lögn att säga att man INTE är det minsta lilla elektronik intresserad! Hade man varit det så hade man ju knappast lagt ner flera 1000 på olika elektroniska saker genom åren och istället levt som Amish!

  SvaraRadera
 2. Tragiskt Chrissan, tragiskt XD!!

  SvaraRadera
 3. Du kan vara lugn om det skulle bli massa zombies, för då skulle jag ringa dig för jag vet att du har lite vana av det så då kan du rädda mig!

  SvaraRadera
 4. Vilka fina bilder :D

  SvaraRadera

Guinness Storehouse

Här kommer inlägget från när vi besökte Guinness Storehouse. Det är på ett sätt ett museum där man får se hur Guinness har blivit gjort och...