fredag 23 april 2010

Oh my gosh...

Jag mådde alldeles utmärkt när jag vaknade imorse. När jag kom till jobbet diskuterade jag böcker och film med en av mammorna. Vi brukar bytlåna böckerna mellan varandra och vi kom fram igår att vi ska fara och se Eclipse när den kommer på bio. Men nu ska vi försöka få tag på biljetterna till förhandsvisningen den 29 juni, som här i Oslo kommer visas på Akershusfästning vilket innebär att det blir utomhus. Hoppas vi får tag på biljetterna.
Som du nu förstår var min förmiddag alldeles utmärkt. Men sedan hände något. När jag var ute med de stora barnen höll jag på att spy, mådde inte bra alls, men jag var mest förvirrad. Jag har inte haft magsjuka på snart ett år och då har jag ändå lyckas undvika två magsjuke omgångar på jobbet. Varför ska jag få det nu? Så resten av dagen och även nu ikväll mår jag helt skit. Känns som om jag har svalt ett rakblad som är och flyter omkring i magen. Inte det minsta lilla roligt. Så tyvärr blir det att bara ta det lugnt. Och jag som hade tänkt att irra omkring här där jag bor ikväll och ta nattbilder. Får göra det imorgon istället om jag mår bättre.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Ha en fin fredag.

1 kommentar:

  1. Om det inte är magsjuka så kanske du fått halsbränna eller magkatarr?

    Jag har typ sjukt mycket magkatarr eller liknande nu, kan typ inte äta ordentligt utan att bli illamående..

    SvaraRadera

Alla hjärtans dag

På alla hjärtans dag slutade både jag och Martin tidigt. Vi skulle ut och äta en tidig middag och sen se en tidig film på bio.  Efter j...