Fortsätt till huvudinnehåll

Oh my gosh...

Jag mådde alldeles utmärkt när jag vaknade imorse. När jag kom till jobbet diskuterade jag böcker och film med en av mammorna. Vi brukar bytlåna böckerna mellan varandra och vi kom fram igår att vi ska fara och se Eclipse när den kommer på bio. Men nu ska vi försöka få tag på biljetterna till förhandsvisningen den 29 juni, som här i Oslo kommer visas på Akershusfästning vilket innebär att det blir utomhus. Hoppas vi får tag på biljetterna.
Som du nu förstår var min förmiddag alldeles utmärkt. Men sedan hände något. När jag var ute med de stora barnen höll jag på att spy, mådde inte bra alls, men jag var mest förvirrad. Jag har inte haft magsjuka på snart ett år och då har jag ändå lyckas undvika två magsjuke omgångar på jobbet. Varför ska jag få det nu? Så resten av dagen och även nu ikväll mår jag helt skit. Känns som om jag har svalt ett rakblad som är och flyter omkring i magen. Inte det minsta lilla roligt. Så tyvärr blir det att bara ta det lugnt. Och jag som hade tänkt att irra omkring här där jag bor ikväll och ta nattbilder. Får göra det imorgon istället om jag mår bättre.

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv. Ha en fin fredag.

Kommentarer

  1. Om det inte är magsjuka så kanske du fått halsbränna eller magkatarr?

    Jag har typ sjukt mycket magkatarr eller liknande nu, kan typ inte äta ordentligt utan att bli illamående..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…

Renoveringen hallen

Det är tre saker som tar upp min tankeverksamhet för tiden. 1. Bröllopet. 2. Skolan. 3. Renoveringen av lägenheten. Vi fick som sagt en väldigt stor vattenskada i våran lägenhet i samband med stambyte av badrummen vilket innebär att alla rum, förutom köket, håller på att renoveras. Badrummen är nu färdiga, men resten av lägenheten är kvar. Jag och sambon pratar en hel del om vad vi tänker på för golv och färger i lägenheten nu. Vet vi så fruktansvärt lite om vad som händer med renoveringen, men vi kan då drömma i alla fall att våra planer går att få igenom. Vi tänker oss kalla trägolv i vardagsrummet och sovrummen, i hallen får det bli antingen samma mörka pergo golv vi har från tidigare eller ett ljust som det i köket. Vi är lite osäkra om vi ska behålla den ljusgråa färgen (Skumring hos Jotun eller Tundra hos Rusta) eller om vi ska gå för en annan färg istället. Hallen kommer nog att fortsätta vara vit, vårat sovrum den samma grönfärgen vi har nu och gästrummet kommer få en blåny…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint.