måndag 23 juli 2018

Vecka 30

Hej. 

Hoppas du har det fint. Verkar som att det har blivit vattningsförbud i Sverige också. 
Jag hoppas verkligen att den här veckan går fort. På fredag flyttar det nämligen en liten kattunge hem till oss som heter Lucy. Jag har visat en del bilder här på bloggen på henne, men nu kommer hon att bli en del av Nordby familjen. Den här veckan kommer att gå åt till att kattungesäkra lägenheten och fixa tills hon kommer hem. 

Förra veckan gick fort och var en bra vecka även om jag hade ett mindre migränanfall nästan halva veckan. 

Var glad och peppad på måndag. Är så skönt att jobba under sommaren, få barn, få vuxna och bara massa mys. 

 Den här veckan hade vi vatten vecka och lekte med såpbubblor. Vet inte om det var vi anställda eller barnen som tyckte det var roligast. 

 Vi hade fått en bukett med blommor av ett barn som slutat.

Efter jobbet hämtade jag ut ett paket som innehöll bland annat den här hatten. Med så ofta och lätt jag blir bränd kan en hatt vara fint att ha. 

 En tidig morgon vaknar jag av att det mullrade ute som bara den. Hade fönstret på vid gavel så stängde den och la mig ned för sova, men lyssnade mest på åskan. 

 Var och badade en dag efter jobbet på Tjuvholmen. Fick migränkänningar här, så skyndade mig hem var inte snabb nog med medicinen dessvärre. 

 Var förbi familjen för att fira min stefar som fyllde år. Min stebror och partner var på besök, det var trevligt att ses. 

Försökte vara lite smidig och ta smygbilder på Martin, men han såg. 

Söndagen var vi hem till våra vänner för att umgås lite med Lucy innan hon flyttar. Tror att det är hennes syster på bilden. 

Men här har vi Lucy. Hon är smart och väldigt nyfiken. Älskar att hänga på balkongen och se och lukta på saker. Har startat ett Instagramkonto till henne; Lucy.the.abyssinian 

Det var väldigt mysigt och vi längtar väldigt tills hon kommer till oss. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...