måndag 16 juli 2018

Vecka 29

Hej och glad måndag. 
Hoppas du njuter av värmen var du än är. Är så tacksam över att jag har ett jobb där jag kan vara ute mycket. Vi är ute stort sett hela dagen och leker. Tack och lov är det mycket skugga på lekplatsen, annars hade det nog varit olidligt. 

Den här veckan har jag inga planer mer än att jobba och förhoppningsvis bada lite grann (läs mycket, det är så varmt ute). Jag väntar på en del paket, köpt två nya klänningar och en solhatt, en laddare till min vattentäta kamera och en lite hög med kattleksaker. Om inte alltför länge flyttar det en liten lurvig sak till oss. Längtar så otroligt mycket till hon flyttar hem till oss. 

Förra veckan var en väldigt lugn vecka på jobbet. Vi hade fått besök av några sjörövare som gömt en skatt någonstans i barnehagen och glömt kartan, men om vi hittade kartan och skatten skulle vi få den. Det var väldigt populärt och väldigt spännande. 

 Ledsen för att bilden är helt sned, tog den när jag låg i sängen och tittade ut. Älskar våran sovrumsutsikt, det är så lugnande att titta ut på skogen. 

 Tisdagen var vi och badade på Steinbruvann. Är så märkligt vilken skillnad det är på det vattnet och Vesletjern. Här hänger det massa knarkare och det är en hel del krossat glas längs stranden och vid Vesletjern är det typ endast barnfamiljer som badar. 

 När vi kom hem kollade vi på Stora Vänliga Jätten. Läste boken när jag var liten och gillade den massvis. Filmen var också väldigt fin. 

 Onsdagen var jag och Martin och hämtade ut min julklapp, var ute och åt middag och var på bio med några vänner. Vi skulle se Antman and the wasp. 

 Torsdagen var det en del efterlängtat regn. Det är så fruktansvärt torrt ute, men det är det nog överallt?

 På kvällen åskade det en hel del och jag låg på soffan på balkongen. När jag var liten satt vi alltid ute på balkongen när det åskade och tittade efter blixtar och hörde på mullret. 

 Fredagen gömde jag skatten på bakgården till jobbet. Det var väldigt lyckat. 

 Lördagen var jag ute och gick lite grann. Så här ser det ut lite överallt i Oslo, träden är alldeles gula. 
Våren kändes som sommar och sommaren ser ut som hösten...

Söndagen skulle jag ut med mamma. Vi skulle till Ås för att vara ute och gå. 

Hade med mig min julklapp, är så himla nöjd. 

Hoppas du får en riktigt fin vecka. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...