Fortsätt till huvudinnehåll

Instagram januari

Ä n t l i g e n är januari färdig och det blir ljusare för varje dag som går. Januari känns alltid evigt lång, varför är det så? 

Märker på mina sociala medier att jag inte har varit så aktiv den här månaden, vilket känns skönt ändå. Men snart ni, då är våren här och livet känns bättre då. 

Idag ska vi inte gnälla över den eviga vintern (trots att vi har mer snö och kyla nu än i december), utan se vad jag la ut på Instagram under januari. Har börjat använda min instastory mer aktivt, så stalka mig gärna där med. 

Skärmdumpar150

De fem första bilderna är mat från Lulu. Så otroligt gott, rekommenderas om du gillar asiatiskt och inte är så petig med maten (i och med att de inte har meny). Var där två gånger under januari, här är första gången och här är den andra.
Fick hem en pin som heter A girl named Elsa.
Visade upp lite nya vårkläder.
Det var visst en liten brand hos min granne en kväll. Fick reda på vad som hände via Oslo polisens twitter. 
Älskar att månen stiger upp bakom berget hos oss. Det blir så fina bilder även med mobilen måste jag säga. 

Kommentarer

 1. Älskar sånt där hur de serverar maten på... vi har en hel del liknande restauranger och gärna för mig fler sådana *S* Jag tycker februari är lite små roligt eftersom det är just jan-början av mars som det händer lite speciella saker på jobbet... lite över det vanliga som sätter ens yrkesstolthet på sin spets! Annars så tar jag året som kommer faktiskt, orka inte bry mig så mye om saker å ting =)... Ha en mysig söndag iaf!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gillar också hur maten blev serverad. Är så viktigt att det blir gjort snyggt :)
   Åh så spännande. På mitt jobb innebär februari mest bara sjukdom :/

   Radera
 2. Så god maten ser ut! :3 Men så otäckt att det brann hos grannen - vilken tur att det inte spred sig vidare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Maten var väldigt god. Tänker på den lite väl ofta helt ärligt.
   Väldigt obehagligt. Vattenskada kan jag hantera (och har gjort det. Två gånger), men en brand känns så mer förstörande.

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…