Fortsätt till huvudinnehåll

Monki Wrap dress

I måndags efter jobbet for jag in till stan för att kolla lite i butiker. När jag väl kom in till stan kände jag mig väldigt osugen på allt, så gick bara förbi ett par affärer innan jag tog t-banan hem igen. Hade sett en jättefin mönstrad klänning från Monki hos en eller annan instagrammare som jag ville ta en närmare titt på. Såg även en fuskwrapklänning som påminner om en kimono som jag tog med i provhytten bara för att mönstret var så fint. Hade tänkt att ta bättre bilder på denna här, men jag lyckades somna igår (kom hem tidigt från jobbet pga installation av ny porttelefon). Creds för att jag i alla fall drömde att jag tog bättre bilder....

P1290015
Vet inte varför, men Monki har börjat envis med massa hårda syntettyg till sina klänningar. Kan de gå tillbaka till mjukare klänningar tack. Den långa klänningen var så himla fin på. Kändes som en blandning mellan superfestklänning och att man ska på ett japanskt spa, kändes som en bra kombination. 

P1290019
Den köpte jag med mig hem, får se om jag använder den en dag snart eller om den får vänta till sommaren. Kommer ha tidernas finaste vår och sommargarderob känner jag. 

Kommentarer

  1. Tänkte på en Kimono =D... klänningen är riktigt fin på dig! Trots att det var helt plottrigt med massa mönster så gillade jag den en hel del i helheten *tummar upp*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var det jag också tänkte. Den är väldigt plottrig, det är mycket som händer på den, men jag gillar den väldigt :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…