Fortsätt till huvudinnehåll

Årets sista dag

På årets sista dag vaknade jag ganska så sent, men det gjorde inte så mycket. Vi skulle inte iväg förrän på kvällen tack och lov. Jag använde tiden jag hade till att ta en lång dusch, rulla upp håret och göra tre olika ansiktsmasker och ta min tid på att sminka mig. Tyvärr så blev inte håret det minsta lilla lockigt när jag rullade upp det, så lockade det med plattången. Det höll i ca tjugo minuter sen var det mer rakt än om jag låtit håret lufttorka istället. Någon som har bra tips hur man får håret att hålla sig lockigt trots att man använt mousse, hårspray och saltspray? Enda gången håret höll sina lockar var till bröllopet...

PC310002
Här är enda bilden på lockarna, och då hade de redan börjat gå ur...

PC310007
Hjälpte inte direkt att det blåste lite grann och snöade massa. 

PC310010
Vi skulle först hem till Kyrre för att spela spel och bara hänga innan vi skulle vidare ut. 

PC310015
Vi hann spela två spel, det första var Kingdom builder.

PC310021
Håret blev som sagt mycket rakare efter en liten stund. Väldigt onödigt att lägga massa tid på att locka håret om det inte ens fortfarande är lockigt en timma senare. Såg annars smashing ut. 

PC310023
Jag vann första rundan med Kindom Builder, men inte andra rundan. Men den räknas ju inte ändå.

PC310025
Sen spelade vi ett spel som Kyrre hade stöttat på Kickstarter, nämligen Evolution Climate. Vi ska skapa våra egna djur med diverse olika egenskaper och försöka överleva trots diverse olika klimatförändringar. 

PC310028
När klockan närmade sig nio tog vi t-banan till Stortinget och gick vidare till café Amsterdam. 

PC310029
Där var det dekorerat till fest. 

PC310031
Vi åt kokosgryta med kyckling till middag. Det var väldigt gott och trevligt med lite annan nyårsmat än det vi brukar äta (kalkon och diverse tillbehör). 

PC310035
Vi hade det riktigt trevligt, drack en hel del och pratade massa. 

P1010050
När klockan närmade sig tolv gick vi ut. Det var tack och lov inte så kallt så vi behövde inte jacka. Vi var nära rådhuset så vi kunde se på fyrverkerierna som Oslo kommun sköt upp. 

P1010058

P1010062

P1010068
Här har vi oss som var ute. 

P1010083
Vi hängde där ett tag till innan vi tog en taxi till Grunerlökka för att gå på fest där. Vi dansade i ett par timmar innan jag och Martin tackade för oss, hittade ett ställe med nattmat och tog taxi hem. 

P1010091
Enligt fitbiten somnade jag vid fyra, så det var en riktigt bra kväll. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…