måndag 8 januari 2018

Vecka 2

Hej. 

Så var det dags för årets andra vecka. Efter julen har jag verkligen vänt på dygnet, så på helgerna är jag vaken till tidig morgon och sover bort halva dagen. Hoppas det vänder snart igen. 

Jag gissar på att den här veckan kommer att kännas superlång då den är den första sen en gång i december jag jobbar en hel vecka. Kommer att fylla dagarna med att träna en del, men sen ska jag försöka göra bort mest möjligen jobb till förskolan. Vi börjar på ett nytt tema nu, vi ska ordna årsplanen och det är snart en vetenskapsvecka som ska planeras. Tänker att det är lika bra att vara ute i bra tid. 

Måndagen var ju pizza-dagen. Vi gjorde verkligen inte något spännande den dagen, vilket var skönt. 

 På tisdagen skulle jag till en annan förskola för att ha bland annat första hjälpen. Var så svårt att stå upp tidigt. Hade med mig min träningsväska, för efter jobbet den dagen skulle jag möta Martin för att träna. 

 Det gick riktigt bra och kom ihåg massa sen jag hade första hjälpen kurs förra gången, vilket är ca tre år sen. 

 På fredagen kom Martin först till mitt jobb och hängde lite med barnen. De tyckte inte alls att han var lik sig som på bilderna. Men vem ser ut som sig själv på bröllopsfotot? Efter jobbet var vi ute och åt på en ny restaurang. Fler bilder kommer en annan dag. Ska dit och äta igen snart, men med bättre kamera för maten var amazing. På kvällen var vi och spelade fortsättningen på ett spel som heter Arcadia Quest. Har ca 1,5 scenario kvar innan vi är färdiga...

 På lördagen låg jag i två timmar i sängen innan jag stod upp och vi plockade ned julen. Är så mycket plats nu när inte julgranen står kvar. Det enda vi har kvar nu är att byta gardiner och ta bort ljusslingan på balkongen. 

På kvällen skulle vi hem till två vänner som äntligen har flyttat ihop. Vi åt riktigt god pizza och spelade massa ryktet går. Jag vann de flesta av gångerna, men det var endast tack vare tur. Jag och Martin for hem vid tre tiden. 

Söndagen var jag tvungen att göra en del jobb till förskolan och så fick vi middagsgäster på kvällen. Spelade en del spel också. 

Hoppas du får en riktigt bra vecka. 

2 kommentarer:

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...