torsdag 18 januari 2018

3 klänningar och ett par vårskor

Hade tänkt ta bättre bilder av detta här, men vintern har för lite ljus + att jag fick världens förkylning under helgen. Här är i alla fall 1 klänning från Lazy Oaf, två från Modcloth och ett par nya, helt vita, Converse. 

DSC_3449
Älskar färgerna på dem. 

DSC_3444
Först ut är denna här från Lazy Oaf. Den är i supermjuk jersey, lagom kort och med fickor. 

DSC_3445
Gillar verkligen texten som är runt halsen och ärmarna. Tyvärr blir det utsträckt varje gång jag tar på mig klänningen, så det runt halsen blir nog borta tillslut. 

DSC_3439
När jag såg denna här på Instagram klickade jag hem den med en gång. Den kostade en del, men den är så himla fin. Hoppas verkligen jag kommer använda den hela våren och sommaren. 

DSC_3441

DSC_3436
Den nyaste är denna här omlottklänningen från Modcloth. Den är lite mörkare än det jag hade hoppats på, men den är väldigt fint. Det här är första gången jag har en ordentlig omlottklänning, så hoppas jag tar på mig den rätt så jag inte blottar något. 

DSC_3437

DSC_3421
Varje år köper jag nya, vita skor. För många år sen köpte jag ett par vita Converse som jag älskade och använde sönder, men de är ju inte bra alls för fötterna. Ska lägga in någon sula för att göra dem lite bättre för fötterna...

DSC_3423
Tyget känns lite annars än mina tidigare Converse. Påminner lite grann om tyg man gör korsstygn på, men mjukt. 

Nu känner jag att våren kan komma. 

2 kommentarer:

  1. Men wow så snygga klänningar! Varför klär jag mig bara i svart? Så tråkigt haha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh tack <3 Har en hel del svart, men använder mest bara färg :) Känner mig mer glad då :) Svart behöver ju inte varit tråkigt, det kan vara riktigt snyggt :)

      Radera

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...