måndag 1 januari 2018

Vecka 1

Hoppas du mår bra idag och hade ett riktigt fint årsslut med vad du än gjorde igår. Jag och Martin fick med oss två vänner och bokade ett bord på café Amsterdam. Det var ett sådant märkligt år där de flesta vi känner hade redan planer på andra håll, om det så var jobb, resa eller andra fester. Men måste säga att jag hade det riktigt fint igår/i natt och ska verkligen inte klaga. Kom hem efter tre en gång. 

Den här veckan blir kort känns det som. Imorgon har vi HLR träning, så det är bara onsdag, torsdag och fredag som jag är på förskolan. Det enda utöver det som jag har planerat är att fortsätta med träningen och så ska vi iväg och fortsätta spela Arcadia Quest som vi började på i fredags. 

Här är lite bilder från förra veckan. Det blev, otroligt nog, minst en bild om dagen förra veckan. 

 Måndagen dukade jag fram detta på kvällen när vi skulle se på en film. Här ser du vårat nya service, blå Bretagne från Pillivuyt. Den stora tallriken är mörkblå och de stora skålarna är ljusblå. Den minsta skålen är en vit Swedish Grace. 

 Tisdagen firade vi sex månader som gifta. 

 Onsdagen var det tillbaka på jobbet som gällde och ett av barnen pärlade den här färgglada björnen. 

 Torsdagen var jag och Martin och tränade. Jag har varit på Sats som ligger på Kampen, den här gången var vi på Elixia på Kalbakken. Kommer säkert vara en hel del folk där nu fram till februari. Får bara hålla ut fram tills då. 

 Fredagen var vi hos en släkting till mig och spelade Arcadia Quest. Jag hade dessa stiliga figurer. 

 Vi hann spela fyra av sex delar och jag vann två av dem vi hann spela. Ska bli kul att spela klart det här.

 De hade en gullig liten triceratops i granen, eller som ena förklarade, en ful liten gris. 

 Lördagen sorterade jag bland mina klänningar och försökte planera vad jag skulle ha på mig på nyårsafton. Brukar fixa om i min garderob och har olika sorteringar. Oftast märke, mönster eller som nu, färg. Om man bortser från klänningarna helt till vänster så är klänningarna sorterade från svart, grått, rött, rosa, orange, gult, grönt, blått, lila, vitt. 

Söndagen vaknade jag vid tolv och det såg ut att bli en riktigt fin sista dag. Men på kvällen började det snöa en hel del och var aningens dimmigt dessvärre. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

2023 sista fest

 Vi har kommit till 2023s sista fest.  Det var en mulen dag. Var lite orolig att vi inte skulle njuta våran utsikt när det skulle bli ett n...