Fortsätt till huvudinnehåll

Vecka 1

Hoppas du mår bra idag och hade ett riktigt fint årsslut med vad du än gjorde igår. Jag och Martin fick med oss två vänner och bokade ett bord på café Amsterdam. Det var ett sådant märkligt år där de flesta vi känner hade redan planer på andra håll, om det så var jobb, resa eller andra fester. Men måste säga att jag hade det riktigt fint igår/i natt och ska verkligen inte klaga. Kom hem efter tre en gång. 

Den här veckan blir kort känns det som. Imorgon har vi HLR träning, så det är bara onsdag, torsdag och fredag som jag är på förskolan. Det enda utöver det som jag har planerat är att fortsätta med träningen och så ska vi iväg och fortsätta spela Arcadia Quest som vi började på i fredags. 

Här är lite bilder från förra veckan. Det blev, otroligt nog, minst en bild om dagen förra veckan. 

 Måndagen dukade jag fram detta på kvällen när vi skulle se på en film. Här ser du vårat nya service, blå Bretagne från Pillivuyt. Den stora tallriken är mörkblå och de stora skålarna är ljusblå. Den minsta skålen är en vit Swedish Grace. 

 Tisdagen firade vi sex månader som gifta. 

 Onsdagen var det tillbaka på jobbet som gällde och ett av barnen pärlade den här färgglada björnen. 

 Torsdagen var jag och Martin och tränade. Jag har varit på Sats som ligger på Kampen, den här gången var vi på Elixia på Kalbakken. Kommer säkert vara en hel del folk där nu fram till februari. Får bara hålla ut fram tills då. 

 Fredagen var vi hos en släkting till mig och spelade Arcadia Quest. Jag hade dessa stiliga figurer. 

 Vi hann spela fyra av sex delar och jag vann två av dem vi hann spela. Ska bli kul att spela klart det här.

 De hade en gullig liten triceratops i granen, eller som ena förklarade, en ful liten gris. 

 Lördagen sorterade jag bland mina klänningar och försökte planera vad jag skulle ha på mig på nyårsafton. Brukar fixa om i min garderob och har olika sorteringar. Oftast märke, mönster eller som nu, färg. Om man bortser från klänningarna helt till vänster så är klänningarna sorterade från svart, grått, rött, rosa, orange, gult, grönt, blått, lila, vitt. 

Söndagen vaknade jag vid tolv och det såg ut att bli en riktigt fin sista dag. Men på kvällen började det snöa en hel del och var aningens dimmigt dessvärre. 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Water pearls

Som jag har visat upp tidigare i min senaste veckosammanfattning + sammanställningsinlägg av Instagrambilder, så har jag beställt hem massvis av små kulor. Dessa kulorna kallas för water pearls och används till bland annat att ha i blomvaser istället för vatten eller som dekoration i vaser och så flytljus på dessa. Det tar ett par timmar i vatten innan de har nått sin fulla storlek. Och tänk på att de tar upp mer plats än det man tror. Jag var tvungen att byta skål en gång för jag hade felberäknat hur stora de skulle bli ganska rejält och de växte ur den första skålen. 
Jag vet inte helt hur de fungerar, men de innehåller något som absorberar upp vatten och kulorna växer i storlek och blir som små studsbollar. Trycker man för hårt på dem går de sönder och de är väldigt geléiga. 
Jag har beställt mina från Ebay och betalade lite över 8 kr för 1000 st. Det finns en större storlek än de jag beställde och hos vissa ebay-säljare finns möjligheten att köpa större mängder (hittade en som så…

...

Igår på konserten träffade vi två av Martins vänner jag har träffat ett par gånger och en bekant till Martin som jag inte träffat förut.  Mellan banden pratade jag med den bekanta till Martin. Han tyckte att det var så kul att det syntes så gott på Martin att han verkligen tycker om mig, att han som utomstående kunde se det. Det var otroligt roligt att få höra. 
Jag uppskattar verkligen min älskade sambo och allt vi har ihop. Att andra sedan kan se hur bra vi mår ihop är det bara fint. 
Våren 2016

Julen är över och det nya året står för dörren, och allt jag kan tänka på är våren. Började redan under mellandagarna att kolla in det nya som kommer in i butikerna nu. Tänkte vara ute i god tid och tänka efter vad jag kan tänka mig för något till våren, och har kommit fram till a-linje kjolar med något randigt till, antingen en tröja eller t-shirt är något jag kommer att bo i. Kollade in Esprit och vad de hade inne för något, och jag hittade massa fint. Det mesta är fortfarande väldigt vintrigt, men det är en del som fungerar även när det blir varmare ute. Skulle kunna tänka mig det som är på bilden, det passar med det jag redan har i min garderob, men tillför också något eget. Jag har beställt hem en liknande kjol som den som har knappar, och kommer nog att matcha den med en liknande tröja. Klänningarna (bilden i mitten och uppe till vänster) ser så härliga ut.  Halsbandet är ett som jag sett efter. Jag använder egentligen alltför sällan halsband, men tänkte ändra på det efter nyår…